Spider-Man 2'nin Haritası İlk Oyunun İki Katı Büyüklükte Olacak

Henüz bir şey görmemişiz

Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'te New York şehrinin büyüklüğü gerçekten de etkileyiciydi ama o gördüğümüz buzdağının ufak bir yüzüymüş :)

Oyunun kreatif direktörü Bryan Intihar, Famitsu röportajında Marvel’s Spider-Man 2 haritasının orijinal oyundaki haritadan çok daha büyük olacağını açıkladı.

"Haritaya Queens ve Brooklyn'i de ekledik, bu da önceki haritanın yaklaşık iki katı bir büyüklük anlamına geliyor. Bu iki mahalle aslında bir nebze küçük ve daha yerleşime dayalı mahalleler, bu yüzden Manhattan'dan çok daha farklı bir büyüye sahipler. Daha önce görmediğimiz tarzda bazı beklenmedik durumlar hazırladık, örneğin mahalleler arasından geçen nehiri kullandığımız dövüşler hazırladık, bunlara bakar olun" diyor Intihar.

Ayrıca gerek Peter Parker gerekse Miles Morales'in sahip olduğu yeni yetenekler sayesinde New York'u daha hızlı biçimde dolaşabileceğiz. Zaten hem haritanın büyüklüğü hem de yeni yetenekler sayesinde Spider-Man 2 sıradan bir devam oyunu gibi hissettirmeyecek.

"Bunun sadece bir devam oyunu olduğunu değil, iki kahraman için yepyeni bir deneyim olduğunu hissetmenizi istiyoruz. Bu ayrıca Peter ve Miles'ın kişisel çatışmalarına da değiniyor, yani bu paralel ama bilindik hikayeyi seveceğinizi umuyoruz". demiş Intihar.

Marvel’s Spider-Man 2 bu yıl PlayStation 5'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum