Spider-Man 3'te Charlie Cox Yeniden Daredevil'i Canlandıracak

Avukata ihtiyacı olan?

Sanırım sinema tarihinin en acayip çizgi roman uyarlaması Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü Spider-Man filmi olacak. Hikayeyle ilgili şu ana kadar çok fazla şey bilmiyor oluşumuza rağmen filmden gelen oyuncu haberleri o kadar ilginç ki sadece onlara bakarak filmin ne denli büyük bir çalışma içerisinde olduğunu anlayabiliyoruz. Daha önce 2000'li yıllar ve sonrasında gelen tüm Spider-Manleri bünyesinde barındıracağını öğrendiğimiz yeni Spidey filmi ayrıca eski filmlerden Doctor Octopus, Gwen Stacy ve Mary Jane Watson gibi karakterleri de göreceğiz. Son haber ise bambaşka bir Marvel karakterini işaret ediyor. Netflix'in Daredevildizisinin yıldızı Charlile Cox, yeni filmde de Daredevil/Matt Murdock'u canlalndıracak.

Murphy's Multiverse'in haberine göre Charlie Cox'un kadroya resmen katılmış. Her şeyin başlangıcı olarak kabul edebileceğimiz Jamie Foxx'un Electro olarak filme katılmasının ardından tüm ihtimaller olası gözükmeye başlamıştı. Zaten Foxx'da yeni filmle ilgili "Her şey mümkün." açıklamasını yaparak kısa ve öz bir şekilde hayranları heyecanlandırmayı başarmıştı. Hatta Cox'un filme katılmasıyla ilgili yaklaşık bir sene önce de çok ciddi haberler çıkmıştı ve o zaman gelen haberler Matt Murdock'un yeni filmde Peter Parker'ın avukatı olarak karşımıza çıkacağını belirtiyordu. Bu ihtimal daha sonra Cox tarafından onaylanmasa da son gelen haberler heyecanı yükseltti.

Bu haberin gerçek olma ihtimalini güçlendiren bir diğer gelişme ise Daredevil haklarının Marvel'ın eline yeniden geçmesi oldu. Bildiğiniz üzere Netflix dizisi 2018 yılında üçüncü sezonunu yayınlamıştı. Bir dördüncü sezonun gelmeyeceği açıklandıktan sonra telif haklarının yeniden Marvel/Disney ortaklığına dönmesi iki yıl sürecekti. 

Geride bıraktığımız Ekim ayından sonra yeni Daredevil projelerinin de önü açılmış oldu. Eğer olur da filmde Cox'un Daredevil'ını görebilirsek bu ilerleyen dönemlerde yeni bir Daredevil dizisi veya filmi de göreceğimiz anlamına geliyor olabilir. Spider-Man 3 sadece mevcut MCU için değil tüm Marvel sinema tarihi için bir dönüm noktası olacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
memoefe
10 Aralık 2020 11:42

Çıldırıyorum resmen, bana Charlie Cox'un daredevile geri dönmesi bile yeterken adamın spiderman'de sahnesi olacak.

Parolamı Unuttum