Spider-Man 3 Büyük Bir Spider-Verse Yaratacak

Spider-Ham bile aradan fırlayabilir

Marvel Sinematik Evreni'nin çoğu filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak son birkaç aydır yeni Spider-Man filminden gelen haberler gerçekten büyük bir etki bıraktı. Son olarak filmde Alfred Molina'nın yeniden Doctor Octopus'u canlandırabileceğini öğrenmiştik. Bu ihtimal kesinliğe dönerken üstüne daha fazla "yeni ama eski" ismin kadroya dahil olacağı haberleri gündeme geldi. Aslında tüm bu gelişmeler Jamie Foxx'un yeniden üçüncü filmde Electro'yu canlandıracağını öğrenmemizle başladı, arkası ise çorap söküğü gibi geldi.

Molina'nın yanı sıra Collider'ını haberine göre The Amazing Spider-Man ikilemesinin yıldızı Andrew Garfield ile birlikte Sam Raimi üçlemesinin Mary Jane Watson'ı Kristen Dunst da yeniden rollerini Spider-Man 3 içerisinde canlandırmaya hazırlanıyor. Hatta bir noktada Tobey Maguire ve Emma Stone'u da Peter Parker ve Gwen Stacy olarak filme dahil olması epey olası bir durum. Tabii ki evrende birden fazla MJ, Gwen, Peter Parker veya başkası olmayacak. Tüm bu karakterlerin bağlandığı nokta Spider-Verse olacak ve bu durum da heyecanı katlayan en önemli unsurlardan birisi.

15 Ocak 2021'de yayınlanmaya başlayacak WandaVision ile birlikte paralel evrenlerin kapısını sonuna kadar açacak olan MCU bu konuda zirveyi ise ikinci Doctor Strange filminde yapacak. Spider-Verse izleyeceğimiz üçüncü Spidey filmi ise tüm bu paralel evrenlerin ortaya çıkardığı karmaşadan en büyük etkiyi hisseden hikaye olarak karşımıza çıkacak.

Şu an için Tom Holland'ın Peter Parker'ı ve Zendaya'nın MJ'i ile birlikte J.K. Simmons'un canlandırdığı J. Jonah Jameson'un da orijinal kadrodan filmde yer alacağını biliyoruz. Epey ilginç bir Spider-Man filmi bizleri bekliyor. Yeni filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum