Spider-Man 3'te Tanıdık Bir Kötü Adamı Göreceğiz

Ahtapot zamanı

Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü Spider-Man filmi için oldukça heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İkinci Doctor Strange filminin yönetmenliğine getirilen Sam Raimi ile birlikte Spider-Man hayranları için "Spider-Verse" ihtimali her geçen gün biraz daha yükseliyor. Daha önce filimde Andrew Garfield'ın başrolünde yer aldığı The Amazing Spider-Man ikilemesinde Electro'yu canlandıran Jamie Foxx'un da filmde yer alacağını öğrenmiştik. 

Son gelen haber ise daha da çarpıcı, en sevilen Spider-Man filmi olan 2004 yapımı Spider-Man 2'de Doctor Otto Octavius'u canlandıran Alfred Molina, yeni filmde de bu rolü canlandırabilir. Böylece evrende Tobey Maguire'ın Spider-Man'ini de görmemiz oldukça olası bir hale geldi. GWW'nin haberine göre Molina, Spider-Man 3 setinde gözükmüş. Oyuncu filmde yer alırsa Doctor Octopus'u canlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Her üç evrenden de bir kötü adamı görürsek üç farklı Spider-Man ile birlikte bambaşka bir deneyim yaşayabiliriz gibi gözüküyor. 

Şu an için Electro ve Doctor Octopus haberleriyle heyecanlanan hayranların asıl beklediği kötü adam ise MCU'nun üçüncü filmde ilk kez göstereceği yeni bir Spidey kötüsü olacak. Acaba bu kez Kraven'ı görebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum