Spider-Man 3'ten İlk Görüntüleri 2020 Yılı Bitmeden Göreceğiz

En azından yeni bir kötü adam görelim

Henüz adı bile resmen açıklanmamış olan Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü Spider-Man filmi önümüzdeki yıl vizyona girmeye hazırlanıyor. Neredeyse tüm MCU takvimi birkaç kez yeniden şekillenirken son erteleme dalgasından etkilenmeyen Spidey, gerçekten seneye vizyona girecek gibi gözüküyor. Durum böyle olunca filmden çok az şeyi resmen biliyor olmamız biraz şüphe uyandırıyor. Neyse ki bu durum 2020 yılı bitmeden değişecek. Tüm Latin Amerika içerisindeki en büyük sinema etkinliği olan ExpoCine'den gelen haberler filmden ilk görüntülerin 2020 yılı bitmeden servis edileceğini belirtiyor.

Haberi ilk olarak Murphy's Multiverse'den Edward Rose bildirdi. Şu an etkinlikte görevli olan Rose'unu haberine göre Sony Pictures'ın Pazarlama Departmanı'nın başında bulunan Camila Pacheo bu açıklamayı yapmış. Filmin çekimlerinin devam ettiğini açıklayan Pacheo, Spider-Man 3'ten ilk görüntülerin önümüzdeki Aralık ayında yayınlanacağını söylemiş. Bu ilk görüntülerin ne olacağını ise henüz bilmiyoruz. Umarım en azından tam bir fragman izleyebiliriz ya da en azından bir dakikalık bir teaser hiç fena olmaz. Sadece kuru kuru bir poster ve isim açıklaması pek tatmin edici olmaz. 

Pacheo ayrıca filmin 16 Aralık 2021 vizyon tarihine sadık kalacağını da doğrulamış. Büyük beklentiler içerisinde olunan üçüncü Spider-Man filmiyle artık MCU içerisinde de bir Spider-Verse görmenin hayalini kuran hayranlar on dört ay daha beklemek zorunda. 

YORUMLAR
Decypher
21 Ekim 2020 21:40

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Decypher
21 Ekim 2020 21:39

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum