Spider-Man 3'ün İsmi Sızmış Olabilir

Ev sevdası bitmiyor

Marvel Sinematik Evreni içerisinde geçecek olan üçüncü Spider-Man filminin hazırlıkları devam ediyor. Film pandemi sürecinde ertelense de 2021 yılının son döneminde karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Yeni Spidey filmiyle ilgili senaryo detayları yavaş yavaş gündemde yer almaya başlasa da filmin adıyla ilgili bugüne kadar kimsenin bir tahmini yoktu. Son gelen haberler tahminden öte, ismin sızdığını işaret ediyor. Esquire ve Maximum gibi dergiler yeni Spider-Man filminin adının "Homesick" olacağını belirtmiş. 

İlk filmin adının Homecoming, devam filminin Far From Home olduğunu düşününce Homesick ismi oldukça mantıklı geliyor. Hele ki artık Peter Parker'ın kimliğinin de açığa çıktığını düşünecek olursak Peter'ın eski New York'u özlememesi için hiçbir neden yok gibi gözüküyor. Aslında Marvel Stüdyoları bu tip durumlar için ekstra biz gizlilik gösterirdi. Ancak Avengers: Infinity War filmi sonrasında vizyona giren Endgame'in ismi hayranlar tarafından bilinmişti, gerçi onun ortaya çıkmasında Doctor Strange'in de büyük bir payı vardı. 

Bu yeni ismin ortaya çıkmasının asıl kaynağı ise filmde bestekar olarak çalışan bir ismin özgeçmişinde filmin tam adını kullanması sonucu ortaya çıkmış deniyor. Yeni filmle birlikte kötü adamların Peter Parker ve ailesinin peşine düşeceğini de göz önüne alacak olursak Spider-Man: Homesick yine nokta atışı bir isim olacak. Tabii bu isim belki de ilerleyen dönemlerde Disney tarafından değiştirilecek ancak Endgame sürecinde yaşananları da düşününce hayranların filmin adını bilmesi pek de önemli değil gibi gözüküyor. Tron'un ardından Spider-Man 3'ün de adını sızdıran Disney ise güvenlik departmanında işleri biraz daha sıkılaştıracaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum