Spider-Man: Far From Home'un İlk Yorumları Twitter'a Düştü

Spider-Man Ağlarını Örüyor

Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü aşamasına son noktayı koyacak olan Spider-Man: Far From Home'un ön gösterimi Amerika'da yapıldı. Basının önemli isimleri filmi izledi, yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Filmin ilk yorumları oldukça olumlu gözüküyor. Özellikle filmin çizgi romana olan bağlılığı övgü almış, filmin epey eğlenceli olduğu söyleniyor.

Maude Garrett (Rotten Tomatoes): Spider-Man: Far From Home oldukça iyi bir film. Jake Gyllenhaal oldukça uyum sağlamış ve rolüne tamamiyle büyük bir katkı sağlamış. Açık bir şekilde patlama yarattığını söyleyebilirim. Endgame'in ağırlığının ardından oldukça yenileyici bir film oldu. Jenerik sonrası sahnenin ise MUTLAKA İZLENİLMESİ GEREKİYOR! Aklınızı yerinden oynatacak! 

Erik Davis (Fandango): Spider-Man: Far From Home eğlenceli, romantik ve ilgi çekici bir film. Homecoming'in ardından harika bir şekilde Spider-Man'in dünyasına bakmamızı sağlıyor. Avengers: Endgame'in o dünyayı nasıl değiştirdiğini, günlük hayata olan etkilerini görüyoruz. Filmde oldukça fazla sayıda değişken an var. Ayrıca biraz yaz aşkı da var. Filmin büyük bir hayranıyım. 


Mike Cecchini (Den of Geek):Far From Home, hem Avengers: Endgame için harika bir devam filmi olmuş hem de kendine has, doğru bir şekilde sağlam bir Spider-Man hikayesi olmuş. Film Homecoming'e nazaran oldukça eğlenceli ve daha canlı görsellere sahip. Yine harika bir müziği var. Sürpriz bozanlardan uzak durduğunuza emin olun! 

Steven Weintraub (Collider): Spider-Man: Far From Home'u kesinlikle çok sevdim. Çizgi romanların ruhunu alıp harika bir film büyüsüyle bir araya getirmeyi başarmış. Yeniden izlemeyi istediğim ikinci film. Jake Gyllenhaal, Mysterio olarak fantastik bir iş çıkarmış. 

Brian Truitt (USA Today): Spider-Man: Far From Home'u sevmedim. En az Homecoming'i sevmediğim kadar. Fakat film halen büyük beklentilerin altından kalkabilecek gibi gözüküyor. Filmde eğlenceli bir ergen romantik filmi havası var. Tom Holland muhteşem olmaya devam ediyor. Zendaya'nın MJ karakteri tıpkı Shuri gibi oldukça havalı ve Jake Gyllenhaal'ın Mysterio olarak olarak seçilmesi ilham vericiydi. 

Kevin McCarthy: Far From Home, Sam Raimi'nin Spider-Man 2'sini tahttan indirdi ve artık benim favori Spider-Man filmim oldu. Ne çılgın bir filmdi. Şu an size tam olarak neden bu filmi bu kadar sevdiğimi söyleyemem çünkü bu bir sürpriz bozan olur. Jake Gyllenhaal inanılmazdı. Tom Holland yeniden gösterdi ki gelmiş geçmiş en iyi Spider-Man kendisi. Film muhteşemdi. 

Hemen hemen her MCU filminden sonra bu tarz yorumlar görmeye alıştık. Ancak bu sefer beni etkileyen kısım çizgi romana olan uygunluğu belirten yorumlar oldu. Bir Spider-Man filminin eğlenceli olmaması zaten beklenemezdi. Zendaya'nın canlandırdığı yeni nesil MJ'e alışmak biraz zaman alacak gibi gözüküyordu ama o konuda da yorumlar oldukça umutlu. Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek. Bakalım film cidden en iyi Spider-Man filmi olmayı başarmış mı? 
 

YORUMLAR
skyfall
20 Haziran 2019 14:36

Spider man 2’den daha mı iyi? Hiç güleceğim yoktu :D Spider man 2, en iyi süper kahraman filmleri sıralamam da ilk üç’e girer.

gezginttt
skyfall
21 Haziran 2019 21:31

spider man ilk seri hep en iyisi oldu benim için de :) ama ben ilk filmi hiç unutmadım :)


xlight007
20 Haziran 2019 14:27

spiderman 2 den daha mı iyi hahahha

yusufulas
20 Haziran 2019 14:09

:)

Parolamı Unuttum