Tom Holland, 20 Spider-Man Filmi Daha Yapabilirmiş

Marvel Spider-Man Evreni

Marvel'ın bir zamanlar en popüler karakteri Spider-Man idi. Tabii bu durum Marvel Sinematik Evreni'nin ardından değişti ve yakın zaman içerisinde bu taht Iron Man'e geçti. Tabii içerisinde benim de bulunduğum bir kısım için Spidey'nin yeri apayrı. Beyaz perde de Spider-Man'i farklı oyuncular canlandırdı, Tobey Maguire gibi unutulmaz isimler de var, Andrew Garfield gibi hatırlanmak istemeyenler de...

Spider-Man rolünü canlandıran son aktör ise içlerinde en genci Tom Holland, görünüşe göre Tom Holland gençliğin de verdiği enerjiyle uzun yıllar Spider-Man karakterini canlandırmak istiyor. Spider-Man: Far From Home setinde Screen Rant'a konuşan Holland, "Bu iş gerçekten çok iyi hissettiriyor, bu muhteşem bir deneyim, bir aktör olarak böylesine özel bir deneyime sahip olmak ve çok sevdiğiniz karakterleri canlandırabilmek şahane bir his. Şunu söyleyebilirim ki eğer bu filmlerden 20 tane daha yapmak isterseniz hepsini yapabilecek bir kafa yapısına sahibim. Çünkü bu iş gerçekten eğlenceli, gerçekten büyük bir ayrıcalık ve çok da zevkli. Belki öbür filme göre bu film daha da zevkli, her şey harikaydı." diyerek uzun yıllar Spider-Man'i canlandırmak istediğini açıkça belirtti. Kendisi Marvel Sinematik Evreni içerisinde ne kadar süre daha kalır bilemeyiz ama, Infinity War ve Endgame filmlerinde yer alarak MCU tarihine geçmeyi şimdiden başardı.

Tom Holland'ın Spider-Man'inin Homecoming'in ardından ikinci solo filmi olacak olan Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek. Filmde Spider-Man'den daha çok ilgi çeken kısım ise filmin kötüsü Mysterio gibi gözüküyor, bakalım Jake Gyllenhaal'ın canlandırdığı Mysterio sinemada nasıl duracak? 
 

YORUMLAR
DanteXE
9 Mayıs 2019 22:49

Spider-Man'in ihtiyacı olan şey de bu zaten. Çizgi romanlarda adam yıllarca büyüdü, onun hayatı anlatıldı. Filmler 3'ü geçemeden bitiyor. Öyle üçleme yapılıp yetecek bir adam değil. En az 5-6 film olması lazım ki karakter anca oturur.

cenkerenkartal
9 Mayıs 2019 20:13

ellerinde güzel bir senaryo/hikaye varsa ben severim spidey'i hayır demem açıkcası

Parolamı Unuttum