Spider-Man: Far From Home'un Yeni Posterinde Endgame Spoiler'ı Var

Spider-Man boşluk dolduracak

Baştan şu uyarıyı yapayım, postere eşlik eden metin gibi haberimizin kendisi de spoiler içeriyor. Avengers: Endgame izlemediyseniz, yazıya bakmanızı tavsiye etmem. 

Anlaştıysak devam edelim.

Avengers: Endgame'in sonunda yaşanan o trajik olay aslında tüm Marvel Sinematik Evreni'ni derinden etkiledi, zaten böyle büyük bir kahramanlığın dünyada tepkisiz kaldığını düşünmek saçma olurdu. Spider-Man: Far From Home'un fragmanında da Iron Man'e dair çok fazla şey gördük, MCU'da yer alan Peter-Tony ilişkisi çok güzel yansıtılmıştı. Filmden yayınlanan yeni poster ise yine Peter Parker-Tony Stark ilişkisinin süper kahraman ayağına çok yakışan bir iş olmuş.

Posteri şu tweette görebilirsiniz.

"Eğer Tony gidişinin ardından senin burada olacağını bilmeseydi, sanıyorum yaptığı şeyi yapmazdı." açıklamasıyla paylaşılan poster, Tony'nin vedasının ardından Peter'ın onun boşluğunu dolduracağını işaret ediyor.

Spider-Man: Far From Home'un yapımcılarından Eric Caroll geçtiğimiz aylarda Tony'nin Peter üzerinde inanılmaz bir etkisi olduğundan bahsetmişti."Tony'nin varlığı belirgin bir şekilde hissediliyor ve Peter da doğal olarak sürekli Tony'nin ona verdiği kostümle ilgili referanslarda bulunuyor. Tony ve Happy ona çok farklı şekillerde yardımcı oluyorlar, film boyunca bunları göreceğiz. Tony Stark filmde belirgin bir şekilde var, sadece filmde karakter olarak yer almıyor." açıklamasını yapan Eric Caroll, Tony-Peter ilişkisinin filmde kilit bir rol oynayacağından bahsetmişti. Endgame'in ardından bu rol daha da netleşti. 

Yönetmenliğini Jon Watts'ın yapacağı MCU'nun ikinci solo Spider-Man filmi Far From Home 5 Temmuz'da vizyona girecek. Spider-Man/Peter Parker'ın aktörü Tom Holland'ın yanı sıra Maria Hill rolünde Cobie Smulders, Mysterio rolünde Jake Gyllenhaal ve Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson da filmde yer alıyor. Film aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü aşamasının son filmi olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum