Spider-Man: Homecoming 2'nin Kötüsü Ortaya Çıktı

Daha yeni adını Batman ile anıyorduk

Marvel'ın Avengers 4 sonrasındaki planları genel olarak gizli tutuluyor. Fakat Spider-Man Homecoming'e bir devam filmi geleceğini uzun zamandır biliyoruz. Basından gizli tutulmaya uğraşsalar da çalışmalar devam ediyor. Görünen o ki ikinci filmin kötüsü belli oldu. Üstelik bu karaktere Jake Gyllenhaal hayat verebilir!

Aslına bakarsanız Jake Gyllenhaal'un adı uzun süredir The Batman ile birlikte anılıyordu. Ben Affleck'in rolü her an bırakabileceği hatta Warner Bros'un onun yerine gelecek ismi çok belirlediği konuşuluyordu. Herkes Jake Gyllenhaal'u Batman olarak görmeyi beklerken onun Marvel ve Sony ortaklığındaki Spider-Man Homecoming 2 için görüşmelerde olduğu ortaya çıktı.

The Hollywood Reporter'ın haberlerine göre Gyllenhaal klasik Marvel kötülerinden Mysterio'ya hayat vermek için görüşmeleri sürüdüyor. İlk kez 1964'teki The Amazing Spider-Man #13 sayısında görünen Mysterio zaman zaman Daredevil'ın da başına bela olmuştu. Donnie Darko, Prisoners, Brokeback Mountain ve Nightcrawler gibi filmlerle adını duyuran Jake Gyllenhaal'un bu rol için şahane olacağı düşünülüyor.

Daha önce hiç süper kahraman filmlerinde boy göstermeyen Jake Gyllenhaal, Mysterio rolünü kabul ederse ilk kez çizgi roman dünyasına adım atmış olacak. Bakalım bu gelişme ne zaman kesinlik kazanacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum