Spider-Man: Into the Spider-Verse'e Hem Devam Filmi, Hem De Yan Film Gelecek

Madame Web ağlarını bu kez sjwler için örüyor...

Spider-Man: Into the Spider-Verse filmi 14 Aralık'ta vizyona girecek. Farklı evrenlerdeki Spider-Man kişiliklerinin bir araya gelip hem Miles'ın evrenini hem de kendi evrenlerini kurtaracağı animasyon filmi, fragmanlarıyla büyük ilgi çekmişti. Farklı bir tonda olacağı kesin. Sony filmin başarılı olacağından oldukça emin olmuş ki, yeni bir devam film ve ayrı bir spin-off için çalışmalara başlamış. Fakat bu spin-off filmi biraz farklı olacak...

Devam filmini Netflix'in Voltron animasyonunda da yer alan Joaquim Dos Santos çekecek. Spider-Verse'ün spin-off filmi ise sadece kadın Spider-Man karakterlerini içerecek. Tam da modern zamanların gerektirdiği bir hareket! PeterParker'dan başka bir Spider-Man'i kabullenmekte bile zorlanırken onlarca Spider-Man gördük yetmemiş gibi bir de bir sürü kadın Spider-Man göreceğiz. Keşke var olan şahane karakterleri olduğu gibi korusalar da, yeni karakterler yaratsalar. Örneğin Spider-Gwen ya da Gwenpool yerine başka isimler, başka karakterler olsa, niye Spider-Gwen var? Böyle hafif felsefi ve hafif eleştiri soslu sorular kafamda dolaşıyor.

En azından 14 Aralık'ta izleyeceğimiz Spider-Man evreninde tek gerçek Spider-Man, Peter Parker'ı bir abi rolünde izleyebileceğiz. Ondan sonra gelecek olan animasyon filmleri ise, benim gibi çizgi romanlardan bu işe gönül vermiş eski hayranlardan çok, yeni yeni bu işler nedir diye meraklananlar için olacak gibi gözüküyor. Bu işten hiç hoşlanmasam da, elden bir şey gelmiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum