Spider-Man: Into The Spider-Verse'deki Kötü Adamlar Belli Oldu

Aşağıdaki Osbornlardan hangisi Cindir?

Spider-Man: Into The Spider-Verse 14 Aralık'ta çıkacak. Seslendirenler arasında Nicolas Cage bile var. Kendisi Spider-Man Noir'i seslendirecek. Çok sayıda Spider insanına ev sahipliği yapacak olan film haliyle çok sayıda Spider-Man düşmanına da ev sahipliği yapacak. Hazırsanız şimdiye kadar gördüklerimizi sayalım.

Olmazsa olmazımız Kingpin yine kendisine şık bir takım elbiseyle filmde yer bulacak. Tabi ki Green Goblin'siz bir Spider-Man filmi düşünülemez (sahi Homecoming'de niye yoktu?) Spider-Man: 2099 okuyanlar bilecektir orada Alchemax diye bir şirket vardı. Üzerinde bu şirketin adı bulunan bir çantayı da yine fragmanda görmüştük. Yine kült kötü adamlardan Doctor Octopus dört artı iki koluyla tüm Spider camiasına zor anlar yaşatacak.

spidermanhaberici

Miles'ın ezeli düşmanı The Prowler da kendisine filmde yer bulacak isimlerden. Scorpion filmde var ama bildiğimiz haliyle değil. Bambaşka bir şekilde. Ultimate evrenindeki Punk hali bizlerle olacak. Kafası mezar taşına benzediğinden midir bilinmez, kendisine Tombstone adını takmış aşırı beyaz tenli kötü adamımız da Spider-Verse'te kötülük peşinde koşacak. Uzun zamandır görmediğimiz bir süper kötü de The Chameleon yani Bukalemun. Spider-Man The Animated Series'deki hali çok güzeldi, umarım burada da iyi olmuştur. Nightwatch, Hammerhead (Çekiç Kafa, ne kadar "yaratıcı" süper kötü isimleri var değil mi?) ve The Rose da filmde olması muhtemel diğer kötü isimler.

En son buna benzer bir çılgınlığı Spider-Man: Shattered Dimensions oyununda görmüştüm. O oyun oldukça keyifliydi aslında. Dört ayrı Spider-Man'in birbirinden farklı ve özel düşmanlarıyla zaman tabletinin parçalarını topluyorduk. Bu filmde ona benzer bir senaryoya sahip gibi duruyor. Umarım en az oyun kadar sürükleyici olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum