Spider-Man Remastered’da Eski Kayıt Dosyalarınızı Kullanabileceksiniz

Orijinal oyuna gelecek güncelleme ile uyumluluk sağlanıyor

Yeni nesil Playstation’ın çıkışına artık günler kaldı, doğal olarak PS5 ile birlikte gelecek oyunlar için de geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Bu oyunlardan birisi de Spider-Man Remastered olacak. Satış politikasına anlam veremediğim oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Insomniac Games’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda; oyuncuların sesine kulak verildiği, orijinal oyuna gelecek bir güncelleme ile birlikte kayıt dosyalarının Remastered versiyonuna taşınabileceği ve yine bu güncellemeyle birlikte Remastered versiyonunda yer alan üç kostümün PS4 versiyonuna da ekleneceği belirtiliyor. Açıklamaya göre, bu güncellemenin Şükran Günü’ne yakın gelmesi bekleniyor.

Eğer yeni konsola çıkış gününde erişebilecek ve bununla da yetinmeyip Spider-Man: Miles Morales’in Ultimate versiyonunu satın alacak şanslı azınlıktansanız, Spider-Man: Remastered’da PS4 versiyonunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yok benim o taraklarda bezim yok diyorsanız da Şükran Günü’nde eski oyununuza eklenecek 3 yeni kıyafetin tadını çıkarabilirsiniz :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum