Spider-Man ve X-Men: The Animated Series'in Tamamı Disney Plus'ta Olacak

Disney Plus'tan yeni müjdeler

Disney Plus sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre 90'ların sevilen animasyon serileri de Disney+'ın açılış içeriklerine dahil oldu. Kasım ayında Disney+ kütüphanesinde yer alacak olan animasyon serileri arasında 90'lardaki X-Men, Spider-Man, The Incredible Hulk ve Fantastic Four serileri yer alıyor.

Yalnızca bunlar da değil, 70 ve 80'lerden de Spider-Woman, Spider-Man and His Amazing Friends, Spider-Man animasyon serileri de platformda olacak.

Buna göre platformda yer alacak animasyon serilerinin şimdilik listesi şu şekilde: X-Men ‘92, Spider-Man ‘94, Spider-Woman ‘79, Spider-Man ‘81, Spider-Man and his Amazing Friends, Iron Man ‘94, Fantastic Four ‘94, Incredible Hulk, Silver Surfer ve Spider-Man Unlimited.


Özellikle X-Men'in beni oldukça heyecanlandırdığını söylemeliyim, güzel bir nostalji olacak :)

Henüz 2000 sonrası animasyon serileriyle (Avengers Assemble, Ultimate Spider-Man, X-Men: Evolution gibi) ilgili bir bilgi yok. Ama sonradan başka animasyon serilerinin de Disney+'ya katılacağını varsayabiliriz.

GÜNCELLEME: Disney Plus'ın yayın hayatına başladığı Hollanda'dan bildiren Can Arabacı, Avengers Assemble'ın da platformda bulunduğu haberini verdi :)

Marvel Through the Years altında gördükleri şunlarmış: Spider-Woman, Spider-Man and His Amazing Friends, Spider-Man (1981), X-Men, Iron-Man, Fantastic Four, Spider-Man TAS, The Incredible Hulk, Silver Surfer, Spider-Man Unlimited, The Avengers: United They Stand, Fantastic Four: World's Greatest Heroes, Avengers: Earth's Mightiest Heroes, Ultimate Spider-Man, Avengers Assemble, Hulk and the Agents of S.M.A.S.H., Iron Man -Hulk: Heroes United, Guardians of the Galaxy Shorts, Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight!, Guardians of the Galaxy, Ant-Man Shorts, Spider-Man (2017), Spider-Man Shorts, Rocket & Groot, Avengers: Secret Wars, Rising: Initiation, Super Hero Adventures, Rising: Secret Warriors. Böylece platformdaki içerikler hakkında biraz daha güncel bir bilgiye de sahip olmuş olduk.

YORUMLAR
aresblade
12 Eylül 2019 16:27

umarım sadece alt yazılı olmazlar zira amazon prime video'dan tek vazgeçme sebebim buydu. türkçe içerik oldukça kısıtlıydı ve alt yazılı içerik de çok fazla değildi. netflix'in eline şu anda su dökebilen olamadı bence daha.

DrunkenMaster
aresblade
13 Eylül 2019 09:34

Bunu yapabilmesi için Türkiye pazarına girmesi lazım Disney Plus'ın. Ondan sonra ancak Türkçe dublajlı versiyonları gelebilir. En azından ben öyle düşünüyorum.


Parolamı Unuttum