Spider-Man’in PS5 Versiyonuna Ücretsiz Güncelleme İmkanı Yok

Tek başına satın almak da mümkün değil

PlayStation 5 tanıtılırken, yeni konsol için çıkacağı duyurulan ilk oyunlardan birisi Spider-Man: Miles Morales olmuştu. Başlangıçta PS4 için çıkmayacağı söylense de sonrasında PS4 için de geleceği ilan edildi.

Miles Morales’in PS4 versiyonu satın alanlar, PS5 versiyonunu da ücretsiz olarak elde edecekler; bu konuda bir sıkıntı yok. Ama sıra Marvel’s Spider-Man’in PS5 versiyonuna geldiğinde işler değişiyor. Sony, Spider-Man’in PS4 versiyonunun PS5’te de oynanabileceğini, ama PS5 için ayrıca çıkacak olan remaster versiyonuna ücretsiz güncelleme imkânı sunulmayacağını duyurdu. İşin daha da ilginç yanı, bu versiyona ücretli yükseltme seçeneği de sunulmaması.

Eğer Spider-Man Remastered oynamak istiyorsanız, elinizde PS4 versiyonu olsa da Miles Morales Ultimate versiyonunu satın almanız gerekiyor. Miles Morales’in standart versiyonuna sahip olanlar 20 $ daha vererek Ultimate sürüme yükseltebilir ve Spider-Man Remastered’a da sahip olabilirken, Spider-Man’e sahip olanlar 70$ ödeyip bu paketi satın almak durumundalar. Bu arada Spider-Man Remastered ayrıca satılmayacak, yani her halukarda Miles Morales ile birlikte satın almak durumundasınız.

Açıkçası burada nasıl bir matematik, nasıl bir mantık işliyor, Sony ne yapmayı planlıyor, ben çözemedim. Çözebilenler bana da anlatsınlar lütfen :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum