SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom'a 300$'lık Özel Bir Edisyon Geliyor

Sünger Bob o kadar eder mi?

2003 tarihli SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom oyununun THQ Nordic ve Purple Lamp'in ellerinde remake versiyonuna kavuşacağını öğrenmek Sünger Bob sevenleri oldukça mutlu etmiştir. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated ismindeki bu yeni oyun 2020 yılı içerisinde çıkacak ama THQ Nordic Sünger Bob hastalarını (daha doğrusu bol parası olan Sünger Bob hastalarını) heyecanlandıracak iki yeni edisyon duyurdu.

Bunlardan ilki Shiny Edition ve fiyatı da diğerine göre mütavazi, sadece 150$ (yani yaklaşık 900 lira). Tüm platformlarda mevcut olacak bu edisyon içerisinde oyuna ek olarak çıkartmalar, altı farklı litograf, tenis çorapları (doğru okudunuz) ve 8 inç boyutunda Sünger Bob heykelciği bulunuyor. Elinde altın bir spatulayla Gary'nin yanında poz veren Sünger Bob'un dili de 'esnek' olacakmış. Bu versiyonda bulunan parçaları aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

Diğer edisyon ise pahalı olan ve ismi de F.U.N. Edition. 300$ karşılığında satın alınabilecek bu pakette Shiny Edition içeriğine ek olarak ucunda oyundaki tikiler bulunan anahtarlıklar ve Sandy ve Patrick heykelcikleri bulunuyor.

Bu edisyonlara illa ki bu paraları veren koleksiyoncular ve Sünger Bob hayranları çıkacaktır. Bize pahalı gelse de içeriklerinin hiç de fena olmadığını da kabul etmek lazım. Özellikle de heykelcikler oldukça kaliteli görünüyor.

 

 

YORUMLAR
zikinu
25 Ekim 2019 21:46

Bu oyun sadece 'Süngerbob hayranları'na hitap eden bir oyun değil yalnız. Oynamış olanlar bilir şu anda psychonauts a kült diyoruz ama bu oyun aynı tarzı 2 sene önce çıkarmıştı ortaya. Yani bu edition'lar falan gayet normal. Hak ediyor. 

Parolamı Unuttum