Squad'ın Yapımcısından Starship Troopers Oyunu Geliyor!

Tadından yenmez

Squad ve Beyond the Wire gibi kendisine has oyuncu kitlelerine sahip oyunlara imza atan Offworld Industries, yeni bir Starship Troopers oyunu geliştirdiğini açıkladı. Starship Troopers: Extermination isimli yeni oyun, önümüzdeki yıl erken erişim haliyle resmi çıkışını gerçekleştirecek.

1997 yapımı Paul Verhoeven filmini konu alacak oyun, co-op olarak oynanabilecek. 12 askerin oluşturduğu bir birliğin parçası olacağınız oyunda, Valaka gezegeninden bu uzaylı tehdidini silmeye çalışacaksınız. Elbette Offworld Industries'in usta olduğu taktik FPS dokunuşlarının oyun içerisinde kendisine yer bulmasını bekliyoruz.

Şimdilik elimizde çok fazla bilgi bulunmuyor fakat oyuncuların assault, support ve defence rolleri arasından seçim yapabileceğini biliyoruz. Bu roller birlikte çalışarak uzaylıları gezegenden ve üslerden uzak tutmaya çalışacak. Her sınıfın kendisine özel perk'leri, silahları ve ilerleme sistemi olacağını da belirtelim.

Resmi çıkış tarihi henüz belli olmayan oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum