Square Enix ve Deep Silver Yeni Oyunlarını 6 Haziran'da Duyuracak

Future Games Show 2020

Büyük oyun fuarlarının iptal edilmesiyle birlikte, firmalar dijital çözümlere yöneldiler bildiğiniz gibi. Önümüzdeki gün ve haftalarda birbiri ardına çok sayıda dijital etkinlik göreceğiz. Örneğin IGN'nin düzenlediği Summer of Gaming bunlardan biriyken, bir adım da GamesRadar+'dan geldi ve onlar da Future Games Show 2020'yi duyurdular.

Future Games Show 2020'de Square Enix, Deep Silver ve Devolver Digital'ın da aralarında bulunduğu çeşitli stüdyolar yeni oyunlarını duyuracaklar.

Etkinliğin sunuculuğunu Uncharted serisi seslendirme sanatçıları Emily Rose (Elena Fisher) ile Nolan North (Nathan Drake) yapacak ve yeni oyunlar, röportajlar, videolar göreceğiz. Etkinliğine katılacak stüdyolar Square Enix, Team 17, tinyBuild, Deep Silver, Curve Digital, Merge Games, Red Thread Games and Walkabout Games, Raw Fury, Hi-Rez Studios, TeamKill Media ve Devolver Digital olarak açıklanmış.

Future Games Show'da toplamda 30'dan fazla yeni oyun yer alacak ve bunlardan bazıları AAA, bazılarıysa indie oyunlar olacak. Şimdiye kadar teyit edilen oyunlar şunlar:

Yaklaşık bir saat sürecek olan etkinlik 6 Haziran Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece 00:30'da başlayacak ve TwitchFacebookYouTube üzerinden izlenebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum