Square Enix’in Yeni Oyunu The DioField Chronicle, Eylül Ayında Geliyor

10 Austos’tan itibaren demosu da erişime sunuluyor

Square Enix, bu yıl içerisine birçok oyun sığdırıyor; şu ana kadar çıkanlar arasında Triangle Strategy ve Stranger of Paradise gibi sevilen, beğenilen oyunlar da oldu Babylon’s Fall gibi hafızalardan hemen silinen oyunlar da.

Önümüzdeki dönemde çıkmasını beklediklerimiz de bulunuyor elbette. Bunlar arasında ön plana çıkabilecek olanlardan Forspoken erteleme üstüne erteleme görürken, şahsen merakla beklediklerimden (ama büyük ihtimalle oynayamayacaklarımdan:)) The DioField Chronicle için çıkış tarihi bir fragman eşliğinde ilan edildi:

Square Enix; The DioField Chronicle’ı yeni bir strateji-RYO serisinin başlangıcı olarak değerlendiriyor. Fragmanda “gerçek zamanlı taktik savaşlar” ile neyin kastedildiğine dair bazı örnekler görüyoruz. Bu tür oyunlarda alıştığımız grid sisteminin olmadığı ve savaşların gerçek zamanlı aktığı görülüyor. Savaş alanında ekibimize talimatlar verip onların yeteneklerinden en üst düzeyde istifade etmeye çalışıyoruz.

Oyun, ön siparişe de sunulmuş durumda; Steam’de standart versiyonu 499 TL, Deluxe Editon ise 600 TL’ye satılıyor. 10 Ağustos’tan itibaren demosu da erişime sunulacak; demodaki ilerleme oyuna aktarılabilecek.

Square Enix’in beklentisini karşılayıp popüler bir seri haline gelebilecek mi, bunu görmemize 2 aydan biraz fazla bir süre var. The DioField Chronicle, 22 Eylül’de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum