Squid Game'in İkinci Sezonu Yeşil Işık Aldı

Şakayı anladınız mı?

Geçtiğimiz yılın en bomba işlerinden biri oldu Squid Game. Uzun süre Netflix'in en çok izlenen yapımı olarak kalan meşhur dizi, ikinci sezonu ile muhteşem bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin yazarı Dong-hyuk, yıllarca pazarlamaya çalıştığı dizi için "Çekilmesi 12 yıl, zirveye oturması ise 12 gün sürdü" ifadelerini kullanmıştı.

Gerçekten de Squid Game'in başarıya ulaşması oldukça kısa sürdü. İlk dört haftasında 1.65 milyar saat seyredilen Güney Kore menşeli dizi, açık ara farkla Netflix'in en çok izlenilen yapımı konumunda. Bu sebeple ikinci sezonun gelememesi, hele ki Netflix'in şu anda geçtiği sıkıntılı döneme bakılırsa, neredeyse imkansız görünüyordu.

Dizinin resmi Twitter hesabından gelen doğrulama ile ufak bir mesaj daha paylaşıldı. Yeni sezonun yolda olduğunu müjdeleyen tweet'in ardından ana karakterimiz Gi-hun'un da döneceği belirtilmiş. Takım elbiseli ddakji oyuncusu ve Young-hee'nin erkek arkadaşı da yeni sezonda bizlerle olacak.

Burada bahsi geçen takım elbiseli ddakji oyuncusu, Gi-hun'u oyuna sokan adamın ta kendisi. Young-hee ise kırmızı ışık/yeşil ışık oyunundaki devasa mekanize bebek. Yani bu arkadaşın erkek versiyonu yeni sezonda bizlerle olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum