SSI Gold Box Oyunları Steam'e Geliyor!

Sırf Gold Box da değil, diğer klasikler de

SSI'ın klasik D&D Gold Box oyunları yıllar sonra Steam üzerinden oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor! Bu benim gibi dinozorlar için harika bir haber, çünkü daha önce de yeri geldiği zaman söylediğim üzere bence SSI'ın Gold Box serisinin yayınlandığı yıllar bilgisayar rol yapma oyunlarının tarihini değiştiren dönemlerden biridir.

Çocukluğu SSI Gold Box oyunlarıyla geçmiş biri olarak hala daha özellikle de Amiga'da aklıma geldikçe açıp zaman geçirdiğim oyunlardır bunların çoğu (şaka yapmıyorum). Aslında bu koleksiyon GoG'da da mevcuttu bugüne kadar, ama GoG yerel fiyatlandırma yapmadığı için onca dolar vermek pek de mantıklı görünmüyordu. Şimdiyse umuyorum ki Steam'de güzel bir yerel fiyatlandırmayla tüm koleksiyonu satın alabileceğiz.

Koleksiyon çeşitli parçalara bölünmüş halde, böylece istediğiniz paketleri satın alabilirsiniz.

Forgotten Realms: The Archives Collection One (Eye of the Beholder 1, 2, and 3)     
Forgotten Realms: The Archives - Collection Two (Curse of the Azure Bonds, Gateway to the Savage Frontier, Hillsfar, Pools of Darkness, Pool of Radiance, Secret of the Silver Blades, Treasures of the Savage Frontier, and Unlimited Adventures)      
Forgotten Realms: The Archives - Collection Three(Dungeon Hack, Menzoberranzan)     
Krynn series (Champions of Krynn, Death Knights of Krynn, The Dark Queen of Krynn)
Dark Sun series(Shattered Lands, Wake of the Ravager)       
Ravenloft series(Strahd's Possession, Stone Prophet)       
D&D Stronghold: Kingdom Simulator    
Al-Qadim: The Genie's Curse

Ben The Archives Collection One (çünkü Eye of the Beholder <3), The Archives - Collection Two (Pools of Darkness görebileceğiniz en zor savaşlardan bazılarını içeriyor, uyarayım) ve Krynn Series'i (en sevdiğim üçlemelerdendir) satın alacağım. Kalanlara da fiyatına göre bakarım artık.

Aslında Hillsfar'ın da bu koleksiyona eklenmiş olmasını isterdim. Pool of Radiance'teki karakterleri Hilsfar'a aktarıp devam edebiliyor, sonra da bunu Curse of the Azure Bonds'a aktarabiliyorduk. Tamamen farklı bir oyun motoru olsa da sonuçta seri içerisinde yeri olan bir oyun o da.

Tüm bu SSI oyunları 29 Mart'ta oynanabilir olacak.

YORUMLAR
Feyling
14 Mart 2022 16:42

Senelik Dragonlance'e neden oyun yapılmıyor! zılgıtımı burada kullanayım. 30 yıl yahu, 30!

Parolamı Unuttum