S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl’den Yeni Bir Oynanış Videosu Geldi

"Bölge"de neler oluyormuş bakalım

S.T.A.L.K.E.R. 2 için çok ama çok uzun süredir bekliyoruz, Call of Pripyat çıkalı 12 seneyi geride bıraktık. Bu bekleyiş bir de Rusya’nın Ukrayna’ya saldırı başlatmasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Geliştirici ekip içerisinde bulundukları duruma dair paylaşımlar da yapmıştı hatırlarsanız. Ekibin bir kısmı Çekya’ya taşındı, bir kısmı halen Ukrayna’da çalışmalarına devam ediyor. Dolayısıyla, savaş şartlarında ne kadar hızlı ilerlenebilirse o kadar hızlı ilerliyorlar. Yılı kapatırken de yeni bir oynanış videosuyla karşımıza çıktılar:

Öyle uzun uzun izleyemedik ne yazık ki, 2,5 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı sadece. Ama bu kadarı da “Bölge”ye dönüş için heveslendiriyor.

Her ne kadar içinde bulunulan şartlar nedeniyle net bir tarih verilmese de S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, 2023’te çıkış yapacak. Şahsen 2023’te beklediğim oyunlar listesinin önemli üyelerinden birisi olduğunu söyleyebilirim. Umarım başka sıkıntılar yaşanmaz ve kendisiyle olabildiğince yakın bir tarihte buluşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum