S.T.A.L.K.E.R 2’den Bir Kez Daha Erteleme Haberi Geldi

Yeni hedef 20 Kasım

S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl ile ilgili bugüne kadar kaç tane haber yaptık, inanın hiçbir fikrim yok. Bu haberlerin önemli bir kısmı da çıkış tarihinin ertelenmesiyle ilgiliydi. Ne yazık ki yine böyle bir haber geldi.

GSC Game World, daha önce 5 Eylül'de çıkacağı açıklanan S.T.A.L.K.E.R 2’yi bir kez daha ertelediklerini kısa bir fragmanla duyurdu:

Fragman için “Really, Again?” (Gerçekten, Yine Mi?) gibi bir başlık seçmelerinden de anlaşılabileceği üzere kendileriyle dalga geçmek istemişler belli ki :)

Oyunun yönetmeni Yevhen Grygorovych, bu ertelemeyle ilgili olarak “Beklemekten usanmış olabileceğinizi biliyoruz ve sabrınız için gerçekten çok teşekkür ederiz. İki aylık bu erteleme bize daha fazla "beklenmeyen anomaliyi (unexpected anomalies)" (veya sizin deyiminizle "hataları") düzeltme şansı verecek. Devam eden desteğiniz ve anlayışınız için sizlere minnettarız. Desteğiniz bizim için gerçekten de çok önemli. Oyunu yayımlamak ve bizzat tecrübe edebilmenizi görmek için biz de sizin kadar heyecanlıyız” şeklinde bir açıklama paylaşmış durumda.

Öte yandan 12 Ağustos’ta Xbox ile iş birliği içerisinde bir “S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive” programı gerçekleştirileceği, bu programda daha önce gösterilmemiş birçok içeriğe yer verileceği, geliştirme süreciyle ilgili röportajlar ve yeni oyun içi görüntüler de paylaşılacağı açıklandı. Hatta görevlerden birisinin tamamını izleyebileceğimizi söylüyorlar.

Evet, bu ertelemeler can sıkıyor tabii. Öte yandan bunun GSC Game World için de zorlu bir süreç olduğunu göz önünde bulundurmakta fayda var. Bu zorlu süreç bir aksilik olmaz ve S.T.A.L.K.E.R. 2 yeni bir erteleme görmezse 20 Kasım’da son bulacak. Takvimlerimize yeni çıkış tarihini not ettik, dört gözle bekliyoruz.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
25 Temmuz 2024 19:09

Abdullah Gül'ün de dediği gibi, "Geç olsun, temiz olsun."

Parolamı Unuttum