Star Citizen’dan İNANILMAZ Bir Oynanış Videosu

Chris, sen bu işi biliyorsun

Gençliğimde sıkı bir Uzay Yolu hayranı olmama rağmen uzay gemisi oyunlarını pek sevmem. O nedenle Wing Commander gibi yapımları hiçbir zaman oynamadım. Elite: Dangerous ve Star Citizen ilk duyurulduğunda da ben de hiçbir heyecan uyandıramamışlardı.

Gel gelelim Star Citizen’ın Gamescom’da gösterdiği canlı demonun ardından oyuna resmen hayran kaldım. Çünkü uzaydan bir gezegenin yüzeyine inişinizi birebir canlandırıyor! Yukarıdan gördüğünüz tüm o dağlar, arazi şekilleri vs hepsi gerçek! Bu gerçekten de inanılmaz bir şey. İnanmazdınız mı? O zaman aşağında videonun 7:30’ncu dakikasına ışınlanın derim.

17:30’da da uzay gemisi kullanmakta olan başka bir oyuncuyla karşılaşıldığı ve birbirlerine el salladıkları bir an var. 29:00’ncu dakikada da gezegenden hiçbir yükleme ekranı olmadan ayrılışımızı izliyoruz.

Gezegenin üstünde istediğimiz her yere inebilmek, istasyonun içini gezebilmek, bir bara gidip huysuz bir heriften görev almak kadar izleyenlerin o alkışlarını ve tezahüratlarını duymak da acayip keyifli.

52 dakika uzunluğundaki bu müthiş sunuma aşağıdan göz atabilirsiniz. Star Citizen’ın Alpha 2.5 sürümünün de çok yakında bizlerle olacağını hatırlatalım.

Oynanış videosu:

Alpha 2.5 Trailer:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum