Star Citizen PlayStation 4’e Gelebilir!

Chris Roberts Sony’ye göz kırptı…

Wing Commander serisi ile gönlümüzde ayrı bir yer edinen Chris Roberts’ın yeni oyunu Star Citizen: Squadron 42, Kickstarter başarısının ardından son hızla geliştirilmeye devam ediliyor. Oyun yaratıcısı yaptığı son açıklama ile Star Citizen’ın PC’nin yanında diğer oyun platformlarında da boy gösterebileceğini belirtti.

Uzunca bir ilk bakışına şurada yer verdiğimiz Citizen: Squadron 42’nin arkasındaki isim olan Chris Roberts, dün Games Industry ile yaptığı söyleşide yapımın gelişim sürecine dair açıklamalar yaparken yeni nesil konsollara göz kırpmayı da ihmal etmedi. Oyunun ana platformununPC olduğunu söyleyen Roberts, buna karşın PC elitisti olmadığını ve eğer şartlar uygun olursa -Sony’nin projeye ilgi göstermesi de gerekiyor tabii- Citizen: Squadron 42’nin çeşitli ayarlamalardan sonra PlayStation 4 için geliştirilmeye başlanabileceğini ifade etti.

2014’ün Kasım ayında çıkması beklenen Citizen: Squadron 42 için işlerin son derece iyi gittiğini belirten yapımcı, önümüzdeki aylardan itibaren düzenli olarak oyun içi videolar yayınlamaya başlayacaklarının da haberini verdi. Beklemedeyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum