Star Citizen, Yeni Gemi Duyurusu Yapmak İçin Paralı Yemek Düzenledi

Yemek masasına oturmak 275$

Küresel ölçekte bir Çiftlik Bank hikayesiymiş gibi görünmeye devam eden Star Citizen'dan yine 'zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış' dedirten bir haber geldi. Oyun zaten çeşitli yollarla ve henüz mevcut olmayan içerikleri satarak oyunculardan fon toplamaya devam ediyordu ancak bu yollara bir yenisini daha eklemiş gibi görünüyor Cloud Imperium Games.

Bu haftasonu Cloud Imperium tarafından bir yemek düzenlendi. Yemeğe katılım bilgileri yalnızca oyuna en az 1000$ bağış yapan oyuncularla paylaşıldı (biz normal insanlar istesek de şu linke tıklayıp bilgi alamıyoruz). Buna göre Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen yemeğe 275$ ödeyen oyuncular katıldı ve yemekte Chris Roberts başta olmak üzere geliştirici ekibin bazı üyeleriyle soru cevap etkinliği düzenlendi ve bir de 'özel bir Aegis duyurusu' yapıldı.

Biletlerin satışa çıkar çıkmaz tükendiği Aegis VIP Event ismindeki bu yemekte yapılan özel duyuru da oyuna eklenecek olan yeni bir gemiydi ve yemekte bu gemiyi de sattılar.


The Aegis Nautilus Solstice Limited Edition ismindeki bu gemi çeşitli avantajlara sahipmiş (beraberinde VFG Industrial Hanger falan geliyormuş), ayrıca mayın yerleştirebilen ve mayınları imka edebilen bir 'taktiksel mayın döşeyici' gemiymiş kendisi. Yemekte Chairman's Club üyelerine özel olarak sunulan bu geminin satış fiyatıysa 675$.

Kitle Fonlamasından En Çok Para Toplayan 10 Oyun

Yani yemeğe gidenler yemek parası artı gemi parası olarak 950$ ödeyip çıktılar diyebiliriz.

Henüz alfa sürecinde olan Star Citizen'da sahip olsanız bile bu gemiyle oynayamıyorsunuz, çünkü oyunda henüz mayın döşemeye dair bir kısım yok. Bunların tümü 'ileride olacak' diye satılan şeyler. Zaten ResetEra'daki bir mesaj tüm bu durumu özetliyor: "Gemi henüz oyunda değil, mayınlar henüz oyunda değil, mayın döşeme mekaniği henüz oyunda değil, çoklu mürettebat henüz oyunda değil. Şu an sadece konsept çizimler ve hayal satıyorlar".

Oyunun ne zaman çıkacağıysa henüz belli değil ama tek kişilik hikaye kısmı olan Squadron 42'nin 2020 yılını hedeflediğini biliyoruz.

YORUMLAR
allalla
26 Ağustos 2019 13:08

neyse ben mechwarrior 5'i Epic'ten 79 TL (13$) gibi bir fiyata kapattım.

Size hayırlı işler çiftlikbankçılar!

Parolamı Unuttum