Star Trek: Resurgence’ın İlk Oynanış Videosunun Başrolünde Mr.Spock Var

Tanıdık simalar görmek güzel oluyor

Game Awards 2021 töreninde duyurulan oyunlardan birisi de Star Trek: Resurgence olmuştu. Eski Telltale Games CEO’su Kevin Bruner tarafından kurulan ve yine Telltale ekibinden birçok isme ev sahipliği yapan Dramatic Labs tarafından geliştirilen oyun, tahmin edilebileceği üzere Telltale tarzı bir macera.

Star Trek: Resurgence’ın ilk oynanış videosu da IGN tarafından paylaşıldı:

7 dakika süren videoda Büyükelçi Spock; bir çatışmanın eşiğine gelindiğinden bahsediyor, çatışmanın arka planını anlatıyor, bu durumun Federasyon açısından öneminin altını çiziyor, en sonunda da bizleri bu iki gezegenin temsilcileriyle görüşmek üzere görevlendiriyor.

Videoda da gördüğümüz üzere, diyaloglar esnasında karşımıza çıkan seçeneklerden birisini, belirli bir süre içerisinde tercih etmemiz gerekiyor; klasik bir Telltale oyunu işte :) Dönüşümlü olarak iki farklı karakteri yöneteceğimiz Resurgence’ın, Telltale oyunlarından bir farkı ise; bölümler halinde yayınlanmak yerine tek seferde tüm hikâyeyi oynayacak olmamız.

Star Trek: Resurgence’ın bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor. Umuyorum iyi bir senaryo ile gelir, bizler de keyifle oynarız. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum