Star Wars, 4 Mayıs İçin Fortnite'a Geri Döndü

May the 4th be with you

Bugün bildiğiniz gibi Dünya Star Wars günü. Her yıl 4 Mayıs'ta kutlanıyor bu gün ve çıkış noktası da "may the force be with you" yani "güç seninle olsun" cümlesi. "May the Force" cümlesi, "May the Fourth" olarak düşünülmüş ve 4 Mayıs, Dünya Star Wars günü ilan edilmiş. Bu minik tarih dersimizden sonra haberimize geçebiliriz :)

Bugünü etkinliklerle kutlayan oyunlardan biri de Fortnite. Fortnite'ta daha önce de sunulmuş olan Star Wars temalı eski içerikler kısa bir süreliğine de olsa oyuna geri dönüş yaptı. 5 Mayıs'a kadar geçerli olan etkinlikte ışın kılıçları ve ünlü Direniş Savaşçıları sizleri bekliyor olacak. Işın kılıçları da dört farklı renkte geliyor üstelik.

Epic Games'in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

4 Mayıs'ta güç sizinle olsun! Star Wars Günü, Fortnite'a geliyor. Galaktik bir kutlama için 3 Mayıs'tan itibaren ışınkılıçları ve ünlü Direniş savaşçıları, İlk Düzen kötüleri ve çok, çok uzak bir galaksideki daha birçok ilginç şey tekrar misafirimiz oluyor.

Işınkılıçları sınırlı bir süre için adaya geri dönüyor. Çok daha uygar bir çağ için yapılmış zarif silahların yeşiliyle (Luke Skywalker), moruyla (Mace Windu) ve mavisiyle (Rey) Jedi'lara olan desteğinizi gösterin... ya da Kylo Ren'in üç yön ışınlı kırmızı ışınkılıcıyla karanlık taraftaki yerinizi belli edin.

Ayrıca, içerik mağazası da en sevdiğiniz Star Wars temalı kıyafetleri, sırt süslerini, ifadeleri ve dahasını bir kez daha size sunuyor.

Siz de bu fırsatı kaçırmayın ve Star Wars temalı içeriklerle gününüzü kutlayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum