Star Wars 9: Andy Serkis'ten Kafa Karıştıran Snoke Açıklaması

Gereksiz heyecan yaratma çabası mı, yoksa gerçeklik payı var mı?

Star Wars: The Last Jedi hiç beklenmedik bir hamle yapmış ve hakkında sayısız teori üretilen Snoke'u bir kenara atmayı tercih etmişti. Bu durum hayranlarda ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Fakat Snoke'a hayat veren Andy Serkis "her şey bitmiş değil" diyor.

Bildiğiniz gibi Andy Serkis yakın zamanda Marvel'ın yeni filmi Black Panther ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasına katılan tecrübeli oyuncu kafamızı karıştıran sözler sarf etti. 

"Bakın, bu Star Wars. Hayatın nasıl veya ne şekilde devam edeceğini tahmin etmek imkansız. Ölen biri yeniden canlandırılabilir veya geri döndürülebilir. İşin asıl ben de Snoke'a olacakları öğrenince şaşırdım. Ancak dramatik açıdan filmin o sahnesinde olması gereken şey buydu. O yüzden sorgulamamayı tercih ettim. Çok önemli bir sahne olduğuna inanıyorum. O yüzden sorgulamadım zaten. Ancak hayranların bu yüzden boşlukta kaldığının farkındayım. Snoke'un hikayesi bitmemiş olabilir. Kim bilebilir ki?"

Doğrusu Andy Serkis bize mi, yoksa dokuzuncu filmin yönetmeni J.J. Abrams'a mı gizli bir mesaj vermeye çalışıyor pek emin olamadık. Karakterin hayata döndürülmesinden çok amacının ne olduğunu öğrenebilsek, bizim için yeterli olacak sanırım. Belki de her şey bir flashback sahnesiyle açıklanır. Serkis buna işaret ediyor da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum