Advertisement

Star Wars Acolyte De 'Sevimli Droid' Geleneğini Sürdürüyor

Sizi Pip ile tanıştırayım

Star Wars dizi ve filmlerinde artık "bu sefer hangi sevimli droidi göreceğiz" diye bekler olduk farkındaysanız. İlk önce tabii ki efsaneler R2-D2 ve C-3PO vardı, sonra devam üçlemesiyle tanıştığımız BB-8, sonra D-O.

Hatta ben şimdi isimlerini tek tek saymayayım, Oğuz harika bir "Star Wars Evreni'nin En Tatlı 10 Robotu" dosyası hazırlamıştı, aradığınız droid'ler bunlar işte.

The Acolyte dizisi de geleneği sürdürüyor ve mekanikçi Osha'nın sağ kolu olan Pip ile karşımıza çıkıyor.

Dizide Osha'yı canlandıran Amandla Stenberg "Pip'i çok seviyorum. Dizide droidlerle veya kuklalarla çalışmak görebileceğiniz en havlı şeylerden biri, çünkü bu kuklaları yaratmak ve hareketlendirmek için gereken sanata, teknolojiye ve işçiliğe şahit oluyorsunuz." diyor. 

Pip'in "kişiliği" ve kuklacılığı için seçmeler düzenlenmiş ve kazanan da Jack ismindeki aday olmuş. "Pip'in nasıl bir kişiliği olması gerektiğini biliyor gibiydi. Korkusuz ama masum, tam da bu tür bir droid için uygun". Pip'in kuklacısı bu kişilik için ilhamını ise nereden almış, onu da Stenberg söylüyor:

"Bir gün ona bu kişilik nereden aklına geldi diye sordum, çünkü bence eşsizdi. O da bana "kişiliği için yeni doğmuş kızımı örnek alıyorum" dedi."

The Acolyte, Disney+'ta yayın hayatına başladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum