Star Wars Battlefront 2'nin Çok Oyunculu Haritaları Açıklandı!

Nihayet haritaları öğrenmiş olduk

Star Wars Battlefront 2'ye dair en çok merak edilen şeylerin başında hangi çok oyunculu haritaları içereceği ve bunların hangi modlarda kullanılacağı geliyordu. Daha önce buna dair pek çok spekülasyon yapıldı, hatta Electronic Arts şifreli mesajlarla oyunculara yem attı, bu haritaları tahmin etmelerini bekledi. Electronic Arts sonunda ağzındaki baklayı çıkardı ve oyunda yer alacak tüm çok oyunculu haritalar resmi olarak açıklandı.

Hatırlarsanız Electronic Arts'ın şifreli mesajında çözülen haritalar şu şekildeydi, daha doğrusu şu haritaların oyunda yer alacağı tahmin edilmişti: Naboo, Kamino, Kashyyyk, Endor, Death Star II, Hoth, Mos Eisley, Yavin IV, Jakku, Takodana, Starkiller Base

Electronic Arts'ın açıklamasına göreyse haritalar şunlar, bakalım kaçını tutturmuşuz. Prequel dönemden üç harita: Kamino, Kashyyk ve Theed; orijinal üçlemeden beş harita: Death Star II, Endor, Mos Eisley, Yavin 4 ve Hoth; Force Awakens döneminden üç harita: Starkiller Base, Jakku ve Takodana.

Gördüğünüz gibi önceki tahminde tutmayan tek gezegen Naboo gibi görünüyor, ama aslında o da yanlış tahmin değil. Çünkü 5 harfli şifrenin Theed olduğu ortaya çıkmış olsa da Theed Naboo'nun başkenti. Yani harita yine Naboo gezegeninde yer alıyor demektir.

Aşağıda Jakku ve Starkiller Base haritalarının görsellerini görebilirsiniz. Üst görsel ise Kamino haritasından:

Electronic Arts yine oyunun resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Battlefront 2'nin çok oyunculu modları hakkında da bilgiler verdi. Strike modunda sekiz kişiden oluşan iki takım hedef odaklı görevlerde karşı karşıya gelirken, Starfighter Assault modunda iki takım yine hedef odaklı uzay savaşlarında çeşitli uzay araçlarını kullanarak kapışacaklar. Hero Vs. Villains modunda dörde dört takım savaşlarında Star Wars evreninin bilindik karakterleri birbiriyle savaşacak, Arcade modunda ise ister tek başınıza, ister bölünmüş ekran modunda bir arkadaşınızla yapay zekaya karşı mücadele edebileceksiniz. Son mod olan Galactic Assault'u zaten biliyoruz, bu 40 oyunculu modda her gezegene özgü görevler bulunacak.

Star Wars Battlefront 2, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Kasım'da çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum