Star Wars Episode 9'da Ren Şövalyelerini Görebiliriz

Kral Kylo ve yuvarlak masa şövalyeleri...

Star Wars Episode 9'un vizyona girmesi yaklaştıkça film hakkında çıkan söylenti sayısı da artıyor. Episode 9 ile birlikte Skywalker Saga'nın sonuna gelmeyi bekliyoruz.Benim bu yeni Disney üçlemesinden en çok istediğim şey de buydu. Artık Star Wars evreninin, Skywalker aile dramasından çıkması gerekiyor. Reddit'ten gelen bir söylenti ise, filmde ilk kez Ren Şövalyelerini göreceğimiz yönünde.

Episode 9 ile ilgili söylentilerin döndüğü bir yerde, Ren Şövalyeleri hakkında "Evet! Onlardan bahsetmeyi unuttum fakat kesinlikle önümüzdeki filmde yer alacaklar." diyen bir kullanıcı, bu şövalyelerle ilgili çeşitli fotoğrafları ve çizimleri gördüğünü de iddia ediyor. Tabii burası internet alemi, ben hiçbir şeye kesin olarak görmeden inanma taraftarı değilim. Fakat böyle söylentiler, ufacık bile olsa bir umut kırıntısı taşıyorsa insanları aşırı heyecanlandırıyor. Hele ki işin ucunda Star Wars olunca...

The Last Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson, Ren şövalyaleriyle ilgili daha önceden yaptığı açıklamalarda, "Elimizde tamamlanmış bir film var. Başka elementlere yerimiz yok. Onları Praetorian gardiyanları yerine koyabilirdim fakat bu onları kolay harcaman anlamına gelirdi. Ayrıca Kylo'nun da onlarla bir bağı var, bu da durumu daha karmaşık bir hale getiriyor. Şöyle bir baktığımda işin doğrusunu söylemek gerekirse onlara filmde bir yer bulamadım." diyerek, neden Knights of Ren'i Episode 8'de görmediğimizi anlatmıştı.

Star Wars 9'un henüz adı belli değil. Aralık 2019'da vizyona girecek film için, önümüzdeki dönemlerde çok daha fazla teori duyacağımıza eminim. Fakat teorilerden ziyade umarım bahsedilen Skywalker Saga'nın sonunu izleyip, önümüze huzurla bakabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum