Star Wars: Episode IX'tan Bir Poster ve Karakter Görüntüleri Sızdırıldı

C-3PO neden arbalet taşıyor?

Disney'in yeni Star Wars üçlemesinin son filmine giderek yaklaşıyoruz. Filmin çıkmasına 9 aydan daha az bir süre kaldı ama filmin ismini bile bilmiyoruz. Sadece Episode IX olarak bildiğimiz filmden her geçen gün daha fazla şey sızmaya başladı. Hatta işin komik yanı tüm bu sızan içerikler Star Wars Evreni'ne yeni katılan Richard E. Grant'ın, "Kimsenin bu filmden herhangi bir şey sızdırması mümkün değil, her şey çok sıkı güvenlik altında, senaryo emin ellerde!" demesinin ardından daha da hızlandı. Son olarak Reddit kaynaklı gelen içeriklerle birlikte filmin ilk posterini görmüş olduk.

starwarsposterhaberici1

Posterde ilk olarak dikkatinizi neyin çektiğini hemen söyleyeyim. C-3PO elinde bir arbalet taşıyor. Hatta ben ilk bu posteri gördüğümde sırf o detay yüzünden "gerçek olamaz" dedim. Fakat görünüşe göre poster ziyadesiyle gerçek! Yine de posterin "fake" olabileceğine dair bir açık kapı bırakıyorum çünkü ben hala arbaletli C-3PO'yu kabullenemedim. Çok uzun yıllar ever Anakin Skywalker isimli bir gencin, annesine yardım etmesi için tasarladığı C-3PO artık bir rebel lideri olmuş olabilir. Zaten tüm yaşayan isyancılar içerisinde Leia'nın ardından en deneyimli isim de o! Geçtiğimiz filmde gördüğümüz kırmızı kol, bir isyancının doğuşunu işaret ediyor olabilir. Guerilla-3PO'yu selamlıyorum... C-3PO'nun dışında, Ren Şövalyelerini de ilk kez görüyoruz, Kylo Ren de yine maskesini takmış vaziyette. Ren Şövalyelerini görmek biraz heyecana yol açmadı değil, çok güzel bir konuydu ama 7. ve 8. filmlerde görmeyi başaramadık. Umarım bu filmde kilit bir role sahip olurlar. Sızdırılan bir diğer fotoğraf ise, karakterlerin konsept fotoğrafları.

starwarsposterhaberici2

Bu konsept fotoğrafının en önemli içeriği ise bence Lando! Sonunda Bay Calrissian, isyancılara yardım etmeye teşrif edecekler. Zaten benim bu filmle ilgili en büyük beklentim buydu. The Last Jedi'ın ardından bir avuç kalan isyancıların en büyük yardım kaynağı Lando olabilir. Han'ın ölümünden sonra kendisini Kylo'ya büyük bir nefret duyarken hayal edebiliyorum. Chewie ile bir araya gelecek olmaları da büyük bir güzellik. Acaba Millenium Falcon'u kim kullanacak? Konsept fotoğrafta yer alan diğer karakterlerden Rey, Poe, ve Finn daha önceden bildiğimiz karakterlerden. İlk defa gördüğümüz 2 karakter var. Birincisi Naomie Ackie'nin canlandırdığı Jannah karakteri. İkincisi ise hakkında hiçbir şey bilmediğimiz, gizemli bir Zorii karakteri. Gelen söylentilere göre bu karakter Keri Russell'ın canlandırdığı bir kelle avcısı olabilirmiş. Yakın zamanda onunla ilgili bir şeyler de sızar diye tahmin ediyorum.

J.J Abrams tarafından çekilecek ve birçoklarına göre artık Skywalker Efsanesi'nin sonunu getirecek olan Star Wars: Episode IX, 20 Aralık 2019'da vizyona girecek. Yakın zamanda önce filmin ismini, daha sonra da bir teaser ile birlikte ilk ciddi fragmanı görürüz diye tahmin ediyorum. Disney'in şu an asıl ilgi odağında Avengers: Endgame var. Onun yayınlanmasının ardından, tüm gözler Star Wars'a çevrilecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum