Star Wars Jedi: Fallen Order Da Disney+ Dizisi Olabilir

Her bölümde yeni bir güç açılır

Disney+'nın ülkemizde de resmen hayata geçmesinden sonra içerik sayısındaki artış bizler için de ekstra anlamlar ifade ediyor. İşin Marvel kısmında yıllardır oluşturulan devasa evren genişlemeye devam ederken Star Wars için başka bir formül izleniyor. İlk etapta filmlerin ara dönemlerini doldurmakla meşgul olan Lucasfilm yetkilileri bu konuda yeni bir diziyle daha karşımıza çıkabilir. Jedi: Fallen Order oyunu tam olarak üçüncü film ve dördüncü film arasında geçiyordu. Hazır Kenobi ile burası ön plana çıkmışken Cal Kestis'in hikayesi de bir dizi olarak karşımıza çıkabilir.

Haberi ilk olarak duyuran Star Wars muhabiri Kristan Harloff'a göre Cal Kestis'i merkeze alan bir dizi için ön hazırlıklar başlamış bile. Hatta dizide Cal'ı tıpkı oyunda olduğu gibi Caeron Monaghan canlandıracakmış. Fallen Order yan dizisi olarak duyurulan proje Fallen Order'ın devam oyunu Survivor'ın da yolda olduğunu düşününce pek de uzak bir ihtimal değil gibi gözüküyor. Tabii ki henüz Lucasfilm veya Disney+ bu diziyi doğrulamadı ama ortada Fallen Order dizisi fikri olduğu bilinen bir gerçek.

Yakın bir zaman önce Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, oyunların Star Wars hikayelerini anlatma konusundaki etkisinden övgüyle bahsetmişti. Yakın tarihin tek yeni hikayeli Star Wars oyunu olarak Fallen Order'ın da buradaki rolü epey büyük. Hazır oyun dizi/film projeleri gündeme gelmişken umarım Kennedy ve ekibi artık KOTOR konusunda da ciddi bir atım atmayı düşünürler...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum