Star Wars Jedi: Survivor'ın Denuvo'su Kaldırıldı

Çıkışından 17 ay sonra yeni yama

Star Wars Jedi: Survivor için dün yayınlanan dokuzuncu yama PC'de belirgin performans iyileştirmeleri getirmenin yanı sıra Denuvo kopya korumasını da kaldırdı. Denuvo çoğunlukla performansa etki ettiği düşünüldüğünden eleştiriliyor, Denuvo'nun kaldırılmış olmasının Star Wars Jedi: Survivor'ın performansını daha da iyileştireceğini söyleyebiliriz.

EA çeşitli donanım konfigürasyonlarında daha yüksek FPS sözü verirken, ray tracing için de CPU kullanımını optimize etmiş bu yamayla.

Menülerde daha iyi klavye ve fare kontrolü, yaşam kalitesini artıran bazı düzeltmeler ve bazı sorunların giderilmesi de bu yamanın içerikleri arasında.

17 Eylül'de yayınlanacak olan PlayStation 5 yaması ise PS4 versiyonuyla PS5 versiyonu arasında kayıt dosyası transferine olanak sağlayacak.

Star Wars Jedi: Survivor, 2023 Nisan ayında çıkmıştı. Bu arada bir diğer detay olarak Denuvo kaldırılır kaldırılmaz oyunun kırılmış versiyonu RUNE tarafından yayınlandı, hiç vakit kaybetmediler anlayacağınız.

YORUMLAR
yrgn
16 Eylül 2024 00:01

Sonunda oynanır hale gelmiş gibi duruyor, hazır game pass'te iken bitirelim.

Wolflex
14 Eylül 2024 09:54

Bu denuvo performansı katletmeyi bırak sürekli çökmeye sebeb oluyordu. 1 saat oynuyorsun 5 defa çöküyor. Aynı yerleri tekrardan oyna dur. Gpu kullanımı 4080 superde bile %50-60 dı. Kaç kart denedim hepsinde böyle. Şimdi düzelmiş gpu %100 kullanımda. 

Parolamı Unuttum