Star Wars: Skeleton Crew'in Esin Kaynakları Arasında Monkey Island da Varmış

Yapımcısı öyle diyor

Star Wars evrenine sürekli bir yan dizi geliyor malum. Bir yanda The Mandalorian gibi çok iyi örnekler var, bir yanda da The Acolyte gibiler.

Takip edenlerin bildiği gibi bu diziler arasına bir yenisi daha ekleniyor, Star Wars: Skeleton Crew. Bu yeni dizi Aralık ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin yapımcılarından Jon Watts, Entertainment Weekly ile dizi hakkında bir röportaj gerçekleştirmiş. Bu röportajda esin kaynaklarından bahsederken LucasArts'ın meşhur serisi Monkey Island'ı da anmış kendisi.

Watts; "Monkey Island'ın büyük bir hayranıyım. Sonuçta o da bir Lucas klasiği. Star Wars korsanları ile Monkey Island korsanları arasında bir yerde, kendimiz için hoş bir nokta bulduk" diyor.

Elbette Guybrush ve dostlarına benzer karakterlerin yer aldığı, oyunlardaki gibi olayların yaşandığı bir dizi olması beklenmez, nihayetinde bir Star Wars dizisi bu. Ama yine de böyle bir esinlenmeden bahsedilmesi de güzel.

Skeleton Crew; The Mandalorian, The Book of Boba Fett ve Ahsoka ile aynı zaman diliminde geçen bir hikayeyle karşımıza çıkacak. Yani bir kez daha Yeni Cumhuriyet dönemine gidiyoruz. 

Galaksinin bir köşesinde mahsur kalmış, umutsuzca eve dönüş yolunu bulmaya ve uzay korsanlarından kaçmaya çalışan bir grup çocuğu konu edinen dizide Jude Law, Nick Frost, Ryan Kiera Armstrong, Ravi Cabot-Conyers, Kerry Condon, Tunde Adebimpe, Robert Timothy Smith ve Kyriana Kratter gibi isimler rol alıyor.

Star Wars: Skeleton Crew, 3 Aralık'ta gösterime girecek. Bakalım bu sefer nasıl bir Star Wars dizisi bekliyor bizleri. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum