Star Wars'tan Obi-Wan Kenobi'nin Filmi Geliyor!

Oscar'a aday olmuş Stephen Daldry yönetmen ve yapımcı koltuğunda oturacak gibi gözüküyor.

 Tecrübeli yapımcı ve yönetmen Stephen Daldry, Star Wars evrenine dalacak gibi gözüküyor. İngiliz sinemacının çok sevdiğimiz ve alemlerin en Jedi gibi Jedi'ı Obi-Wan Kenobi filmi için görüşmelere başladığı duyuruldu.

The Hollywood Reporter'a göre başarılı filmcinin hedefinde Star Wars evreni var ve anlaşma sağlanırsa Daldry ile Lucasfilm birlikte çalışacak. Filmin henüz bir senaryosu yok, hatta şu an hala proje aşamasında. Yani resmi olarak duyurulmuş bir Obi-Wan Kenobi filmi var demiyoruz. Disney ve Lucasfilm Star Wars evreninden sevdiğimiz ve artık ikon haline gelmiş karakterler için başka filmler üzerinde de çalışıyorlar. The Hollywood Reporter'ın aldığı duyumlara göre Yoda, Boba Fett ve bazı diğer karakterlerin de solo filmleri çekilebilirmiş hatta. 

"Güç" ile bağı en üst düzey olan karakterlerden biri Obi-Wan Kenobi ve tüm seri boyunca da çizgisini bozmayan, Jedi'lıktan ödün vermeyen bir savaşçıydı. Anakin'in dönüşümünün önüne geçemedi belki, ancak neredeyse tüm Star Wars hayranlarının çok sevdiği ve daha fazla görmek istediği bir karakter. Benim de bu evrenden en sevdiğim isimdir kendisi. Özellikle Clone Wars animasyonlarında kendisi çok daha derinlemesine görme şansı bulmuştuk. Hatta Anakin giderken o dönüyormuş ve buna rağmen kendisini bozmamış. İzleyin derim.

> The Last Jedi'da Dev Bir Star Destroyer Göreceğiz

Umarım Ewan McGregor da bu rol için tekrar seçilir. Zira şu an aklıma başka kimse Obi-Wan Kenobi olurmuş gibi gelmiyor sevgili Oyungezerler. Bakalım Obi-Wan Kenobi projesi hayata geçecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum