Star Wars: The High Republic Dönemi Resmen Duyuruldu!

Disney dersine çalışıyor

Disney'in Star Wars serüveni oldukça çalkantılı bir başlangıç yaşadı. The Force Awakens'ın ardından geçen beş senede elle tutulur tek yapım The Mandalorian dizisi diyebiliriz. Tabii ki bu başarısızlık Disney'i yıldıracak değil, ancak görünüşe bakılırsa yapılan hatalar Disney'e iyi bir ders olmuş ve yeni dönem Star Wars için daha sağlam altyapıya sahip bir dönem bizleri bekliyor.

Project Luminous ismiyle yapılan açıklamayla birlikte The High Republic dönemine giriş yapacağız. Aşama aşama olacak bu dönemden bir de duyuru videosu yayınlandı.

İlk etapta çizgi romanlar ve kitaplarla başlayacak olan High Republic dönemi, The Phantom Manace'dan 200 yıl kadar öncesini konu alacak. IDW ve Marvel'ın yayınlayacağı çizgi romanların yanı sıra çeşitli romanlar da hayranlarla buluşacak. Cavan Scott, Claudia Gray, Justina Ireland, Charles Soule ve Daniel Jose Older'in yazacağı hikayeler High Republic döneminin birinci aşamasını belirleyecek. High Republic'te görebileceğimiz olaylar ve karakterlerle ilgili bir yazıyı da yakında sitemizde yayınlayacağız.

YORUMLAR
sSnake
26 Şubat 2020 17:42

Kimi enayi fanları bir on yıl daha silkelerler bu resetle.

Parolamı Unuttum