STAR WARS: The Old Republic, Steam'e Teşrif Etti

Tabii ki ücretsiz

Bioware'in 2011 yılında büyük umutlarla piyasaya sürdüğü Star Wars: The Old Republic, üzerinden yıllar geçtikten sonra nihayet Steam oyuncularıyla da buluştu. EA bildiğiniz gibi eski kataloğunu yavaş yavaş Steam'e taşıyor, bu sayede artık Steam üzerinden de The Old Republic oynamak mümkün olacak.

Özellikle de KOTOR sevenler için ayrı bir yeri olan The Old Republic'in Steam üzerinde yayınlanan yaklaşık 1000 incelemesinde %88 civarında olumlu bir tablo söz konusu.

İşin en güzel yanı ise ana oyunu oynamanın tamamen ücretsiz olması, bu sayede oyuna sırf hikayesi için bile göz atabilirsiniz. Ancak oyunun abonelik ücretlerinin bize göre pahalı olduğunu söylemek lazım. Oyuna abone olduğunuz taktirde Onslaught, Knights of the Eternal Throne ve Knights of the Fallen Empire dahil tüm SWTOR genişletmelerine anında erişim sahibi oluyorsunuz ve seviye üst sınırı da 60'tan 75'e yükseliyor. Aboneliklerin aylık ücreti ise 110 lira, çünkü Electronic Arts yerel fiyatlandırma yapmıyor.

Ancak oyunun ücretsiz halinde bile sizi saatlerce oyalayacak içeriğin bulunduğunu düşünürsek, abonelik tarafının keyfinizi kaçırmasına gerek yok.

Oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum