Star Wars: The Rise of Skywalker'dan Yeni Bir Poster Yayınlandı

Yeni gemiler, yeni karakterler

Disney'in yeni Star Wars üçlemesinde büyük bir sona yaklaşıyoruz. The Rise of Skywalker ile birlikte 9 filmlik bir maceranın sonuna geleceğiz ve evrende yeni bir sayfa açılacak. Her ne kadar yedi ve sekizinci filmler hayranları tatmin etmese de, final filmi için beklentiler yine yüksek. Çünkü bu yeni üçlemenin ilk iki filminde cevapsız çok soru var ve hepsinin cevabını öğrenebilmemiz için son şans Episode 9.

Yeni filmden gelen ilk görseller, fragmanlar soru işaretlerini gidermek yerine yeni sorulara yol açtı. Son olarak Star Wars Insider'da yayınlanan yeni görselde, daha önce görmediğimiz karakterler ve gemilerle karşılaştık. 


Yayınlanan posterde yeni bir speeder, yeni bir TIE Fighter ve yeni bir Sith askeri görüyoruz. Bu pelerinli asker bana Captain Phasma'yı hatırlattı, gerçi Phasma harcanmış bir potansiyel olarak kalmıştı ama belki bu yeni asker çok daha kilit bir rol oynayabilir. Kylo Ren'i tamir edilmiş maskesiyle görüyoruz. Ellerinde baltavari silahlarla duran askerler de muhtemelen Ren'in özel ekibinin bir parçası olarak karşımıza çıkacak. 

The Last Jedi'ın ardından bir avuç kalan direnişin Lando Calrissian ile birlikte yeniden toparlanıp büyük bir savaşa girişeceğini tahmin ediyorum. Tabii ki Rey ile Kylo Ren'in mücadelesi de Rise of Skywalker'da kilit rol oynayacaktır. Skywalker Efsanesi'nin sonu, 20 Aralık'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum