Star Wars: The Rise of Skywalker'ın Özel Bakış Videosu Yayınlandı!

Her jenerasyonun, kendi sonu!

Star Wars'ta bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz, dokuz filmlik Skywalker Efsanesi, The Rise of Skywalker ile birlikte sona erecek. Bu zamana kadar filmden bir fragman gördük, bugün de filmin özel bakış videosu yayınlandı. Cidden özel bir bakış açısı katmış filmlere...

Yaklaşık iki dakikalık videoda tüm dönemlerden kesitler gördük ve videonun son kısmında The Rise of Skywalker'dan yeni sahnelere tanıklık ettik. Hem de ne sahneler! Rey ile Kylo'yu savaşırken gördük! Arkada Darth Vader'ın nefesini hissettik. Arka ses ile birlikte maceranın sonunun geldiğini de duyduk. Ancak en önemlisi sonda oldukça farklı bir kırmızı ışın kılıcı tutan birisini gördük! Bu kişi kim?! 


Şu an için en çok merak edilen nokta sondaki kadının kim olduğu, acaba Rey'in karanlık tarafa geçmiş hali mi?! Yoksa Rey'in annesi mi?! Yoksa hiç tanımadığımız birisi ve Palpatine'in büyük planı mı?! Yoksa bir rüya mı ve ışın kılıcı da tuzluk mu?! Söz konusu Star Wars olunca beklentileri ne kadar düşük tutarsak, tutalım heyecanlanmamak elde değil. Şu özel bakıştaki kısacık yeni sahneler bile heyecanı arttırmaya yetti. 

X-Winglerin ekrana girişi, First Order'ın filosunu görmek, iki üçlemenin ardından bu son üçlemenin de sonunu hissetmek oldukça güzeldi. Disney üçlemesinin ilk iki filmi hayal kırıklığı yaratsa da bu filmde her şeyin toparlanma ihtimali var ve şu kısa videoda bile umutlar yeşerdi. The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Akcan
27 Ağustos 2019 15:12

siteyi yenileyelim derken öldürdünüz resmen :(((

Parolamı Unuttum