StarCraft'a Çizgi Film Grafikleri Getiren Starcraft Cartooned Yayında!

Starcraft oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji klasiği StarCraft, Carbot Animations’ın çizgi filme benzeyen sevimli grafikleriyle karşımızda!

Carbot Animations'ı yarattığı bu yenileme paketi oyunun tüm görsellerini değiştirerek daha sevimli, daha renkli ve daha bir çizgi film gibi yapıyor. Oyundaki tüm birimler, binalar, harita, menü ve görseller Carbot Animations'ın o kendine has tarzıyla yenileniyor. Bu yeni grafik ayarı sadece tek kişilik hikayeye değil, oyunun diğer modlarına da etki ediyor, hatta sinematikler ve brifingler bile bu yeni grafik tarzını yansıtıyor.

Dahası, en sevdiğiniz custom bir oyunda arkadaşlarınızla (onlarda Starcraft: Cartooned olmasa bile) birlikte oynamanız da mümkün. Oyunu //eu.shop.battle.net/en-us/product/starcraft-cartooned adresi üzerinden satın alabilirsiniz. Paketin fiyatı 10 euro olarak belirlenmiş.


Blizzard, StarCraft Cartooned için yeni bir resmi fragman da yayınlandı. StarCraft Remastered için en yeni yamayı kurduğunuzda bu yeni grafik ayarının da Ayarlar menüsüne eklendiğini göreceksiniz.

YORUMLAR
DanteXE
10 Temmuz 2019 22:05

Orijinal trailer o kadar kötü ki bu bin kat daha iyi olmuş

AvastYeScurvyDog
10 Temmuz 2019 16:25

Tahmin ediyordum para ile satacaklarini. Activision gene sasirtmadi.

The Shadow
10 Temmuz 2019 15:45

İndirimlerde Remastered almadığıma pişman olmuştum. Grafik paketinin ücretli olduğunu öğrendim, pişmanlık kalmadı...

Parolamı Unuttum