Stardew Valley'ye Daha Fazla Bedava İçerik Yolda

1.5 güncellemesini bekleyin

Stardew Valley hayatımıza giriş yapalı neredeyse dört sene oluyor. Bu süre zarfında sürekli olarak oyunu güncel tutmayı başaran Eric "ConcernedApe" Barone, kesinlikle bir alkışı hak ediyor. Bedava içerikler ile oyunu geliştiren yapımcı ConcernedApe, yeni sürprizlerin de yolda olduğunu açıkladı.

Barone, kendi Twitter'ından gönderdiği tweette "Stardew Valley'in 4. yaşını kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Benim için bir onurdu ve önümüzdeki seneyi iple çekiyorum. 1.4 güncellemesi hazırladığımız tüm platformlara giriş yapmışken sizlere yeni bir bedava içerik güncellemesinin (1.5) müjdesini vermek isterim!" ifadelerini kullanmış.

Tabi bu içeriğin ne olduğuna ya da ne olabileceğine dair en ufak bir detay bulunmuyor. Öte yandan zaman içerisinde Barone bizleri bilgilendirecek ve heyecanımızı artırmayı başaracaktır. 1.4 güncellemesi şu ana kadar gelen en büyük güncellemelerden biri olmuş ve pek çok yeniliğe ev sahipliği yapmıştı.

Bildiğiniz üzere ConcernedApe, Stardew Valley ile dolaylı olarak bağlantılı olacak iki oyun üzerinde çalıştığını da açıklamıştı. Henüz bu oyunlar hakkında da bir açıklama bulunmuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum