Starfield'a İnceleme Bombardımanı Başlatıldı

"Oyunu oynamadım ama puanım sıfır"

Starfield'ın çıkışının üzerinden iki gün geçti ve beklenen inceleme bombardımanı Metacritic'te başladı. Bildiğiniz gibi Metacritic oyuncuların oyun çıkar çıkmaz puan vermesine izin vermiyor, çıkışın üzerinden belli bir süre geçmesini istiyor ki insanlar oyunu oynayıp ona göre karar verebilsin. Ama o ambargo kalkar kalkmaz da bombardımancılar üşüşüveriyor oyuna.

Şu an itibariyle Starfield'ın PC'deki Meta kullanıcı notu 5.4, Xbox Series X'te ise 6.1.

Oyuna çok sayıda 0 veren kullanıcı var, bunlara karşı da oyunun puanını korumak için 10 verenler de çıkıyor tek tük.

Örneğin "Horizon'u bombardıman yaptıkları için ben de Starfield'ı bombalıyorum, hem oyunu PlayStation'a da çıkarsaydınız bir ton para kazanırdınız" diyeninden tutun da, "Gördüğüm en berbat grafikler" diyene kadar çeşit çeşit 0/10 yorumu var sitede.

Gerçekten de bazı insanların çok fazla boş vakti var sanırım, kafayı bu tür şeylere takmış olmalarının başka bir sebebini düşünemiyorum çünkü.

Starfield'ın Steam'deki puan ortalaması ise 27 bin incelemede %81.

YORUMLAR
mokanalpa
10 Eylül 2023 14:11

Evet haklısınız bazılarınınmgerçekten çok boş zamanı var be derecesinde fan boyluk bir hastalık bence.Starfield ı pc de oynuyorum oyun anlatıldığı kadar mükemmel değil 0 verilecek derecede kötü değil ps5 im var fakat xbox game pass sistemi muazzam 70 tl verip starfield oynamak gerçektwn çok güzel.

ocelot1789
8 Eylül 2023 15:00

Piyasa dominesi olan firmaların güçlü ama dominasyonu az rakipleri pazar payı yüksek firma ile aynı stratejiyi uygulayanlara ayar vermeye çalışması çok tuhaf.

Playstation: ''Exclusive oyun yaptık! 
Oyuncular : '' İşte Sony be, Xbox bok yesin!''
Oyuncular : '' Evet abi daha exc oyunu yok neden xbox alayım lmao''

Xbox : '' Beyler piyasanın en sevilen firmalarından biriyle devasa bir exc oyun yaptık!''

Oyuncular: '' Anan... Öyle şey mi olur, salak mısınız?''

Yani durum tam olarak bu. 
AMD sponsorluğundan dolayı AMD'ye söven de gördüm. Adamlar piyasada pay almaya kalksa kabahat almasa kabahat. O zaman AMD ve XBOX komple çekilsin sadece PS ve Nvidia kalsın. Öyle mantık olabilir mi? 

Not: Nasıl millet gidip Spiderman için PS4 aldıysa, GoW için aldıysa: Sen de gidip Xbox alacaksın Starfield için. Hatta PC'de olması, Sony'nin iki üç seneye kadar ki tüm politikasının %500 daha iyi bir versiyonu. 

Parolamı Unuttum