Advertisement

Starfield'de Ana Karakter Sessiz Olacak

Tüm diyaloglar da birinci şahıstan

Bethesda Game Studios, Xbox & Bethesda Showcase'teki Starfield oynanış videosunda da görmüş olduğumuz diyalog sisteminin oyundaki tek sistem olduğunu teyit etti. Yani oyundaki tüm diyalog sahneleri birinci şahıs perspektifinden olacak ve ana karakterimiz konuşmayacak.

Bu zaten Bethesda oyunlarında alışık olduğumuz bir sistemdi, ama Fallout 4'te yenilik yapmayı denemişler ve hem diyalog sahneleri üçüncü şahıs perspektifinden veriliyordu, hem de ana karakterimiz de sesiyle diyaloglara katılıyordu. Bunu değiştiren modların ne kadar popüler olduğunu söylememe gerek yok.

Bethesda Game Studios resmi Twitter hesabından atılan tweet ise bu konuda endişeye gerek olmadığını gösteriyor: "Evet, Starfield'deki diyaloglar birinci şahıs ve karakterinizin de sesi yok" diyor mesajda.

Etkinlik sırasında Todd Howard'ın sunumuyla önce Kreet ayında başlayan yolculuğumuzu izledik, sonra da Starfield'ın karakol kurma, uzay gemisi tasarlama, uzayda it dalaşlarına girme gibi farklı yönlerini gördük.

Howard oyunda 1000'in üzerinde gezilebilir gezegen olduğunu da ekleyerek oyun dünyasının ne kadar büyük olduğunu da belirtmiş oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum