Starlink: Battle for Atlas’ın PC Versiyonu Önümüzdeki Hafta Çıkıyor

Sürpriz oldu diyebilir miyiz sizce de?

E3 2018'de Ubisoft, Starlink: Battle for Atlas isimli bir bilimkurgu aksiyon macera oyunu geliştirdiklerini duyurmuş ve E3'ten birkaç ay sonra, geçtiğimiz Ekim ayında oyun konsollara çıkışını gerçekleştirmişti.

Şimdi ise, oyunla ilgili yeni bir duyuru geldi; Starlink'in önümüzdeki hafta PC versiyonu ile ekranlarımıza teşrif edeceğini öğrenmiş olduk.

Oyunun PC versiyonu bugüne kadar çıkmış bütün güncellemeleri içerecek; çoklu işlemci kullanımı, geniş ekranlar, G-Sync desteklenirken, FPS sınırlandırması da konulmadan gelecek. Oyun için tavsiye edilen sistem özellikleri de paylaşılmış durumda aşağıdaki görselden görülebileceği üzere:

Bildiğiniz üzere bir de oyunla uyumlu oyuncak uzay araçları ve karakterler satılıyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda yapılan bir duyuruyla artık yeni üretim yapılmayacağı açıklandı; belli ki beklendiği gibi bir sonuç elde edilememiş satışlarda. Bununla birlikte, oyuna dijital olarak yeni karakterler ve araçlar eklenmeye devam edecek.

Starlink: Battle for Atlas'ın PC versiyonu 30 Nisan'da çıkıyor. Bakalım PC kullanıcılarından nasıl tepkiler alacak. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum