Steam Yaz İndirimleri 2017 Ne Zaman?

Sızan bilgilere göre sayılı günler kaldı!

 Valve'ın geleneksel yaz indirimlerine o kadar alıştık ki belirli dönemler arasında Steam alışverilerimiz duraksıyor ve o devasa indirimleri bekler hale geliyoruz. Steam Yaz İndirimleri 2017'nin henüz hala resmi bir tarihi yok, ancak Steamworks geliştiriciler grubundan daha önce sızan verilere göre indirimler yine bu ay, yani haziran ayında başlayacak.

Hatta sızan başlangıç tarihi 22 Haziran ve indirimlerin 5 Temmuz'a kadar da devam edeceği söyleniyor. Ancak bir kez daha altını çizelim, bunlar sızan tarihler ve resmi duyuru değil. Ancak cüzdanlarımızı bu tarihlere göre ayarlamakta fayda var. Steam'in radikal bir karar alıp geleneksel indirimlerinden birini rafa kaldırması pek olası olmadığına göre bu tarihlerin gerçekliği de mümkün gözüküyor. Siz yine de cüzdanlarınızı indirimler bu haftanın başından itibaren, yani pazartesi gününden itibaren başlayacakmış gibi hazır edin derim Oyungezerler.

steam-yaz-indirimlerinde-ucuzlamasini-bekledigimiz-oyunlar

Steam Yaz İndirimleri 2016 da 23 Haziran'da başlamış ve 4 Temmuz'da sona ermişti. Yani her halükarda biz hazır olalım Oyungezerler. İndirimler ya yakın ya da yakından da yakın. 

Son yıllarda Steam'in indirim şölenleri eskiye nazaran biraz zayıf geçiyor tabii, umarız bu yıl canavar gibi indirimler görürüz. Bir de tavsiyem ihtiyacınız olmayan, oynamayacağınız oyunları sırf ucuz diye almayın lütfen. Kütüphanenizde çürüyüp gidecekler, biraz anlamsız bir hareket ve ileride pişmanlık olarak geri dönüyor. Tabii yine de dijital arşivim geniş dursun, alayım diyorsanız da sizi tutmayalım.

Şimdiden iyi alışveriler!

Not: Steamcountdown adlı sitede indirimlerin ne zaman başlayacağına dair saniye saniye işleyen bir geri sayım sayfası bulunuyor. İsterseniz ne kadar kaldığını buradan da takip edebilirsiniz Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum