Steam Game Festival, Daha Anlaşılır Olmak Adına İsim Değiştirdi

İsmin henüz Türkçesi yok

Valve yaptığı açıklamayla şimdiye kadar Steam Game Festival olarak bildiğimiz etkinliğin bundan böyle Steam Next Fest ismiyle sunulacağını açıkladı. Valve bu değişikliğin sebebinin etkinliğin daha doğru anlatılabilmesi ve daha anlaşır olması olduğunu söylüyor.

Steam Oyun Festivali'nin adını etkinliği daha doğru anlatabilmesi için Steam Next Fest olarak değiştirdik. Birkaç gün sürecek bu festivalde Steam'de çıkacak oyunları kutlayacağız. Pek yakında Steam'de çıkacak yüzlerce oyunun demosunu keşfedin ve oynayın, geliştirici canlı yayınlarını izleyin ve geliştirme süreci devam eden oyunların geliştiricilerinden oyun hakkında bilgiler edinin. deniyor Steam'de yayınlanan mesajda.

Bir sonraki Steam Next Fest, 16 Haziran'da başlayacak.

Steam Oyun Festivali, ilk olarak The Game Awards 2019 ile karşımıza çıkmış, sonrasındaysa Valve bu etkinliği yalnızca TGA ile sınırlı tutmak istemediğinden Steam Oyun Festivali adıyla kısa bir süre sonra tekrar düzenlemişti. Bu festival yılda birkaç kez düzenlenmeye başlayınca da ismi Steam Oyun Festivali: Bahar 2020 gibi biraz daha karışık bir hal almıştı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum