Steam Hafta Sonu İndirimleri (12 Mayıs - 15 Mayıs)

Kamyoncularla rallicileri yarıştıralım

Steam'in bu hafta sonuna özel indirimlerinde gerçekten bomba isimler var. İndirimlerin baş koltuğunda SCS Software'in Truck Simulator oyunlarını görüyoruz. Başta Euro Truck Simulator ve American Truck Simulator olmak üzere acayip bir popülerliğe sahip bu simülasyon oyunlarının tümü de %50'den başlayan indirimlerle sunulmuş. Yine sizler için özellikle dikkat çeken indirimleri listelemek istiyorum:

  • American Truck Simulator (59 TL - 29,50 TL) - %50 indirimli
  • Euro Truck Simulator 2 (39 TL - 9,75 TL) - %75 indirimli
  • Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia (29 TL - 7,25 TL) - %75 indirimli
  • Euro Truck Simulator 2 - Going East! (24 TL - 6 TL) - %75 indirimli
  • Euro Truck Simulator (10 TL - 2 TL) - %80 indirimli
  • Scania Truck Driving Simulator (18 TL - 3,60 TL) - %80 indirimli

İndirimdeki tüm SCS Software oyunlarının listesine Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Haftasonuna özel olarak indirime giren bir diğer önemli oyun da DiRT Rally. Normalde 89 TL olan oyunun fiyatı %70 indirimle 26,70 TL'ye çekilmiş ki bu, oyunun şimdiye kadar indiği en düşük fiyat olarak dikkat çekiyor. Dahası eğer isterseniz haftasonu boyunca oyunu ücretsiz olarak deneme imkanına da sahipsiniz. İndirin, oynayın ve beğenirseniz bu uygun fiyatı kaçırmayın derim.

İndirimin bir diğer bomba ismi ise DOOM. Bu haftasonuna özel olarak DOOM %67 indirimli olarak 219 TL yerine 72,27 TL'den satılıyor. 13 Mayıs oyunun yayınlanışının yıldönümü ve Steam de bu yıldönümüne özel olarak oldukça sağlam bir indirim uygulamış. DOOM daha önce de Kış İndirimlerinde yine bu fiyata çekilmişti, muhtemelen önümüzdeki ay yapılacak Yaz İndirimlerinde de yine bu fiyatı göreceğiz. Yani eğer DOOM oynamak istiyorsanız bir süre daha bundan fazla bir indirim beklememek lazım diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum