Steam Hafta Sonu İndirimleri (13 Ekim - 16 Ekim)

Saint's Row mu dediniz

Acaba Steam'de bu hafta sonu bizi nasıl indirimler bekliyor diye düşünüyorsanız çok doğru yerdesiniz. Yine klasikleşmiş bir yayıncı indirimine ek olarak dikkat çekici bir iki isim daha var, hemen değinelim bunlara.

Dikkat çekici isimlerden ilki Ghost Recon Wildlands. Hani geçen gün Ghost Recon Wildlands'in hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabileceği haberini vermiş ve oyunun da %50 indirimli satılacağını söylemiştik ya. O sırada henüz Steam cephesinde bir hareketlilik yoktu ama tahmin ettiğimiz gibi PC'de yalnızca uPlay değil Steam'de de aynı fırsatla karşılaştık. Ghost Recon Wildlands hafta sonu boyunca %50 indirimle 209 lira yerine 104,50 liradan satılacak ve bu fiyat oyunun şimdiye kadar gördüğü en düşük fiyat.

Steam'in yayıncı indirimindeki konuğu ise özellikle de Saints Row ve Metro serisiyle tanıdığımız Deep Silver. Yayıncının tüm oyun kataloğu %80'e varan indirimlerle karşımıza çıkıyor. Özellikle de seri paketlerindeki indirimler dikkat çekici ama o kadar oyun bir araya gelince ortaya yine yüksek bir meblaj çıkabiliyor. Örneğin Saints Row Ultimate Franchise Pack, ki içinde PC için çıkmayan ilk oyun haricinde tüm oyunlar ve DLC'ler mevcut, 315 lira yerine 115 liraya düşmüş. İndirimlerde gözüme çarpan önemli isimlerden bazılarını sıralayayım her zamanki gibi:

  • Homefront Collection (160 TL - 33,16 TL) - %80 indirimli
  • Metro Redux Bundle (62 TL - 11,62 TL) - %81 indirimli
  • Dead Island Definitive Collection (72 TL - 19,23 TL) - %73 indirimli
  • Risen Franchise Pack (108 TL - 24,44 TL) - %77 indirimli

Bunların dışında aynı Ghost Recon Wildlands gibi hafta sonu boyunca Day of Infamy'i de ücretsiz olarak oynayabileceğinizi, eğer severseniz de 31 lira yerine %50 indirimle 15,50 liradan satın alabileceğinizi hatırlatayım. Ha bir de, eğer hala oynamadıysanız kendinize bir iyilik yapıp 15 liraya düşmüş olan The Talos Principle'ı da satın almanızı öneririm. Şiddetle öneririm hem de.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum